De cine se ascunde Florin Salam? Comportamentul manelistului este de-a dreptul SUSPECT

Venit în România de câteva zile, între câteva concerte pe care le are prin străinătate, Florin Salam pare să fie un om extrem de ocupat. Majoritatea timpului pare să și-l petreacă în compania frumoasei sale iubite, Roxana Dobre, și a fiicei lor, Jaqueline, dar... surprinzător, manelistul iese, încercând să fie cât mai discret, din casă, iar când o face are un comportament de-a dreptul suspect.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins, zilele trecute, pe Florin Salam într-o serie de ipostaze cel puțin... suspecte. Astfel, manelistul a ieșit, pe la orele prânzului din apartamentul pe care îl deține în nordul Capitalei și în care locuiește alături de iubita lui și de drăgălașa lor fiică.
Nu a sărit în mașină, așa cum o făcea de obicei, ci a preferat să se plimbe puțin pe jos și să încerce să ”prindă” un taxi. Prima încercare, un eșec... A doua însă a fost una reușită, iar Florin Salam, încântat de amabilitatea taximentristului a urcat în mașină voios.
Atât de voios încât i-a strâns cu putere mâna înainte de a-i indica destinația. Direcția lor, un supermarjket, loc din care a cumpărat mai multe lucruri, iar apoi, cu același taximetrist s-a îndreptat spre un hotel din București.
Odată ajuns acolo, cu telefonul lipit de ureche, manelistul a coborât din mașină și a așteptat ca taximemtristul să îi aducă punguța de cumpărături din portbagaj, iar apoi, preocupat și foarte atent să nu fie văzut de careva, a intrat în hotelul cu pricina.
A mers direct la recepție unde, întrerupându-se pebntru câteva secunde din discuția de la telefon, i-a solicitat recepționerei o cameră, probabil, și i-a și plătit o sumă consistentă de bani pentru ea.
Apoi, însoțit de un bărbat, uitându-se cu atenție în jurul său, Florin Salam a mers într-unul dintre bărulețele de acolo și și-a continuat conversația de la telefon...
Conversație în care, am putea spune, explica cuiva care este motivul pentru care, deși are un apartament în care locuiește cu Roxana Dobre, a simțit nevoia să se cazeze la un hotel destul de îndepărtat de locul în care locuiește...
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro