Domnilor, luaţi notiţe! Dieta cu care Cezar Ouatu reuşeşte să aibă o siluetă de invidiat! / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Renumit pentru faptul că are o voce de aur, Cezar Ouatu (37 de ani) este, fără îndoială, unul dintre bărbaţii cu un trup aproape perfect. Invidiat chiar şi de femei, pentru felul în care arată, artistul duce un stil de viaţă de la care nu se abate nici în ruptul capului.

Weekend-ul trecut, Cezar Ouatu a fost surprins de paparazii Spynews.ro în timp ce se afla într-un hypermarket din Capitală. Nu vă închipuiţi că celebrul bărbat se pregătea de vreo petrecere de pomină. Nici nu vă imaginaţi că a fost să cumpere carne de porc sau vreun aliment cu multe calorii.

Cu o căciulă roşie pe cap, cu un moţ uriaş, cântăreţul a cumpărat mâncare şi apă. După ce a studiat cu atenţie oferta, Cezar Ouatu a achiziţionat legume, banane, citrice, somon, precum şi mai multe produse bio. E semn clar! Dieta joacă un rol important în viaţa celebrului artist!

Citeşte şi: Imagini memorabile! Cum se comportă Teo Trandafir atunci când iese la cumpărături cu un bărbat / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Gabriel Dorabanţu a făcut-o de oaie în public! Iuliana Marciuc a fost de faţă! / VIDEO PAPARAZZI

Cezar Ouatu este un interpret român de operă, pop-opera și pianist. Este cunoscut datorită piesei „It's My Life”, cu care a câștigat Selecția Națională 2013 și cu care a participat la Concursul Muzical Eurovision 2013 găzduit în oraşul Malmo, Suedia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro