Dovada că dragostea e oarbă! Și când vine vorba de trafic! Cu iubita în dreapta, Syda a uitat de reguli! / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Se pare că iubirea învinge de fiecare dată, iar Syda poate confirma cu siguranță acest lucru, chiar și în trafic. Paparazzi SpyNews.ro l-au surprins pe fostul lui EBA având o mică scăpare prin aglomerația din București, dar care ar fi putut să-l coste mult. 

Syda și iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și de puține ori sunt văzuți separați. Cei doi petrec mult timp împreună și se pare că iubirea dintre ei uneori este oarbă, dacă ne gândim la imaginile pe care Paparazzi Spynews.ro le-au surprins cu aceștia. 

Fiind la volanul bolidul său de lux, alături bineînteles de iubita sa, în dreapta, Syda a uitat pentru o clipă de regulile de circulație, iar aglomerația din București cu siguranță și-a spus cuvântul în cazul său. Neavând unde să-și lase pentru câteva minute mașina, Syda, fostul partener al Elenei Băsescu a făcut o manevră care ar fi putut să-l coste mult. 

Bogdan Ionescu a parcat pentru câteva momente pe trecerea de pieteni neavând loc în altă parte, însă după  doar câteva clipe a plecat spre destinația finală împreună cu iubita sa. Ei bine, destinația celor doi a fost chiar locul unde aceștia își trăiesc la cote maxime povestea de iubire, acasă. 

Aici, Paparazzi SpyNews.ro i-au văzut pe îndrăgostiți coborând din bolidul de lux. Syda s-a îndreptat către iubită, care imediat l-a luat de braț, iar încet au pășit spre intrarea în locuință. 

Bat clopotele de nuntă ?

În urmă cu ceva timp a apărut pe contul de socializare a îndrăgostiților o imagine prin care au reușit să ”păcălească” toți admiratorii. Aflați în vacanță, Sheila, iubita lui Syda, i-a pregătit o surpriză în camera de hotel și l-a așteptat cu șampanie, petele de trandafiri, dar și un tort în formă de inimă pe care scria ”Nuntă fericită”. 

Se pare că tortul a fost făcut cadou de către conducerea hotelului, care a crezut că cei doi sunt în luna de miere. Syda și Sheila au primit cu umor surpriza și au decis să facă o glumă în mediul online, care se pare că s-a viralizat destul de rapid în rândul admiratorilor.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro