Elena Udrea, pregătiri intense înainte de creştinarea fetiţei. Gestul pe care l-a făcut în drum spre salonul de înfrumuseţare / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Elena Udrea, pregătiri intense înainte de creştinarea fetiţei. Gestul pe care l-a făcut în drum spre salonul de înfrumuseţat / VIDEO PAPARAZZI © Spynews.ro

Elena Udrea este în toiul pregătirilor pentru botezul fetiţei sale. Blondina îşi va creştina copilul, astăzi, de la ora 15.00, la Mănăstirea Căşin, iat totul trebuie să fie ca la carte.

Dacă totul pentru slujbă a fost pregătit, la fel şi pentru petrecerea, cea care mai trebuia să fie la patru ace era fericita mămică. Astfel că, fără să stea pe gânduri, Elena Udrea a plecat de urgenţă de acasă spre salon, acolo unde s-a aranjat pentru ziua cea mare. 

Paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, au surprins-o pe drumul spre salon, aceasta fiind destul de grăbită. Chiar şi aşa, însă, Elena Udrea nu a omis să facă un gest frumos, în ziua în care copilul ei devine creştin. Impresionată de o bătrânică care stătea la semafor, Elena Udrea a întins mâna pe geam şi i-a dat de pomană bani, pentru a-i face ziua mai bună. Imediat apoi Elena Udrea a ajuns la salon, unde s-a aranjat pentru botezul Evei Maria.

Cine sunt naşii fetiţei Elenei Udrea

Toată lumea s-a întrebat cine vor fi naşii micuţei. La puţin timp ce Elena Udrea a ajuns în ţară, Adrian Alexandrov a fost întrebat despre acest detaliu, însă el a precizat că încă nu se gândise. Ba chiar la un moment dat se specula că cel care ar urma să o boteze pe fetiţa Elenei Udrea ar fi Traian Băsescu. Ei bine, astăzi s-a aflat, în sfârşit, că părinţii spirituali ai fetiţei sunt nişte prieteni vechi de familie.

„M-am pregătit mai mult spiritual. Am stat ieri toată ziua cu ea. Am filmat-o. Am vrut să am amintiri cu fetița înainte să împlinească un an. Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu. Încerc să-mi aduc aminte ce făceam anul trecut pe vremea asta. Ea s-a născut la ora 2, ora României, şi vreau să fim împreună la acea oră. Sunt categoric fericită. Zice mama de câteva luni, merge de două luni. Naşii sunt prieteni vechi, nu sunt persoane cunoscute”, a declarat Elena Udrea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro