EXCLUSIV! Răzvan Ciobanu a intrat în reparaţii capitale! Primele imagini după ce designerul şi-a operat faţa

+4 click pentru
galerie

După o perioadă grea, în care scandalurile cu fostul iubit au fost la ordinea zilei, Răzvan Ciobanu şi-a făcut timp şi pentru el. Celebrul designer a intrat în reparaţii capitale. Acesta a suportat o intervenţie chirurgicală la faţă, iar Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, are imagine exclusive cu vedeta după operaţie.

Hotărât să-şi refacă viaţă, după ce a fost nevoit să trăiască zile de calvar din cauza fostului iubit, Răzvan Ciobanu a decis că a venit vremea pentru o intervenţie estetică la nivelul feţei. Cu câteva zile în urmă, acesta a mers la o clinică privată din Capitală şi s-a lăsat pe mâinile chirurgilor.

Îniante de a intra în unitatea medicală, cunoscutul bărbat a simţit nevoia să fumeze o ţigară, probabil pentru a prinde mai mult curaj. În timp ce pufăia de zor, designerul a vorbit la telefon. Apoi, a intrat în clinica respectivă, decis să-şi ducă planul până la capăt.

La câteva zile după operaţie, Răzvan Ciobanu a ieşit din casă, iar pe faţa lui s-au putut observa urmele lăsate de chirurgi. Cu nasul bandajat şi cu mai multe tăieturi sub ochi, designerul şi-a reluat viaţa de zi cu zi. Totuşi, intervenţia l-a slăbit vizibil pe celebrul bărbat. La un moment dat, acesta s-a aşezat pe un trotuar, probabil ameţit după cele întâmplate la clinică.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / O bunăciune a reuşit să-l pună pe jar pe Fulgy! I-a dansat în maşină, apoi i-a arătat semne obscene!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andreea Marin, gest de milioane pentru fiul lui Ştefan Bănică! Cum îl răsfaţă „Zâna” pe puştiul artistului

Născut la 28 ianuarie 1976, în Bucureşti, Răzvan Ciobanu a avut prima prezentare de modă la doar 19 ani. În cariera sa, designerul a participat la numeroase expoziţii internaţionale şi a obţinut mai multe premii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro