FOTO / Primele imagini cu locul de veci al lui Leo Iorga. Artistul va fi înmormântat în Cimitirul Bellu

+4 click pentru
galerie

FOTO / Primele imagini cu locul de veci al lui Leo Iorga. Artistul va fi înmormântat în Cimitirul Bellu © arhivă

Astăzi, îndrăgitul artist Leo Iorga este condus pe ultimul drum de către toți cei care l-au iubit. Solistul trupei Compact va primi ultimele aplauze în Cimitirul Bellu, acolo unde cortina va cădea pentru totdeauna pentru acesta. 

„După ani și ani” de chin, Leo Iorga este condus astăzi pe ultimul drum. Regretatul artist are locul de veci în Cimitirul Bellu, iar paparazzii spynews.ro au surprins și primele imagini de la fața locului. În aceste momente se desfășoară slujba de înmormântare a lui Leo Iorga, la Biserica Sfânta Parascheva din Capitală, acolo unde familia artistului, prietenii dar și numeroși colegi de breaslă îi aduc un ultim omagiu. 

Locul de veci al lui Leo Iorga este unul simplu, un cavou micuț și vechi. Crucea lui Leo Iorga este din marmură albă, iar pe ea este scris numele artistului, dar și data nașterii și a morții acestuia. 

Soția lui Leo Iorga, devastată de moartea artistului

După aproape 9 ani de chin și tratamente, Leo Iorga a murit sâmbătă dimineață, din cauza bolii pe care a reușit să o învingă de câteva ori: cancerul. Alături i-a fost, în fiecare clipă, soția lui, Paula Iorga, care l-a susținut și a sperat până în ultima clipă în vindecarea artistului. Paula Iorga este devastată de durere și cu greu încearcă să-și revină din cumplita dramă pe care o trăiește. Din fericire, alături îi sunt Paul și Edi, băieții ei și ai lui Leo, care o susțin și nu o lasă să cedeze. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest