Edy, fiul cel mare al lui Leo Iorga, sfâșiat de durere! Se pregătesc pentru înmormântarea marelui artist / VIDEO PAPARAZZI

Edy, fiul cel mare al lui Leo Iorga, sfâșiat de durere! Se pregătesc pentru înmormântarea marelui artist / VIDEO PAPARAZZI © Spynews

Este o zi neagră în lumea muzicii! Astăzi, Leo Iorga este condus pe ultimul drum, iar la cimitirul Bellu deja sunt prezente sute de persoane pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatului artist. Edy, fiul cel mare al lui Leo Iorga, este îmbrățișat de apropiați, care îl încurajează să fie puternic. 

Îmbrăcat în negru, vizibil îndurerat de pierderea suferită, Edy Iorga i-a salutat cu respect pe cei prezenți. Mulți dintre oameni au mers și l-au luat în brațe, asigurându-l că îi sunt alături în această perioadă extrem de grea.

La fel a făcut și Paul, fiul cel mic. Distrus de durere, tânărul își păstrează calmul pentru a se asigura că toate lucrurile se desfășoară așa cum trebuie în cea mai grea zi din viața lor: ziua în care Leo Iorga este înmormântat. 

Leo Iorga a murit sâmbătă, pe 2 noiembrie, după opt ani de luptă cu cancerul. Din păcate, îi fusese extirpat un plămân, iar de-a lungul timpului cancerul a reapărut în diferite zone ale corpului. A fost operat de fiecare dată. Acum, corpul lui a cedat. 

Leo Iorga își dorea să se facă bine și să urce din nou pe scenă, acolo unde se simțea cel mai bine. Aceasta a fost chiar și ultima dorință a lui, potrivit spuselor soției sale, Paula Iorga. 

Leo Iorga este condus astăzi pe ultimul drum, la cimitiru Bellu din Capitală. 


facebook whatsapp twitter pinterest