IMAGINI EXCLUSIVE! Sicriul Paulei Iacob a fost adus la capelă! Fiica avocatei se ocupă de toate formalităţile

Paula Iacob s-a stins din viaţă noaptea trecută, iar fiica ei încearcă din răsputeri să se ocupe de înmormântarea mamei sale, chiar dacă este răpusă de durere.

În urmă cu puţin timp, sicriul cu trupul neînsufleţit al avocatei Paula Iacob a fost adus la capela Cimitirului Bellu, acolo unde urmează să fie înmormântată. Aflarea cumplitei veşti, despre moartea mamei sale, a răpus-o efectiv pe Ruxandra Iacob, care încearcă să îşi adune forţele pentru a se putea ocupa de tot ceea ce înseamnă înmormântarea celebrei avocate. „Eu acum trebuie să mă ocup de formalitățile care însoțesc o asemenea nenorocire. Este un moment extrem de greu", a declarat Ruxandra, în urmă cu puţin timp.


Paula Iacob a stat internată în spital mai bine de o lună de zile, dar inevitabilul s-a produs. Îndrăgita avocată a murit, marţi seară, la vârsta de 83 de ani. Paula Iacob, a fost internată în spital de mai multe ori, dar de data aceasta, problemele de sănătate pe care le-a avut au fost mai serioase. De altfel, Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat. Aceasta va fi înmormântată mâine la Cimitirul Bellu.

Citeşte şi:

Nimeni nu a mai văzut-o de mult! Care este adevărul despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Familia avocatei spune TOT!

Adevărul despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Informații EXCLUSIVE

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Ce se întâmplă cu avocata în aceste momente


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro