Imagini în exclusivitate cu cățeii salvați ai Cristinei Țopescu. Vedeta a avut grijă de ei până în ultima clipă

+7 click pentru
galerie

Imagini în exclusivitate cu cățeii salvați ai Cristinei Țopescu. Vedeta a avut grijă de ei până în ultima clipă © spynews.ro

Cristina Țopescu a fost o mare iubitoare de animale și mereu a avut grijă ca acestora să nu le lipsească nimic. Jurnalista adoptase mai mulți căței de care s-a ocupat până în ultima clipă din viață, aceștia fiind singuri care i-au fost alături în ultima perioadă. 

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică seară, după ce mai mulți vecini s-au îngrijorat pentru că nu au mai văzut-o de câteva zile. Autoritățile au ajuns la fața locului și au descoprit în locuința jurnalistei trupei fără viață al acesteia, dar și doi căței morți. 

Pentru că fosta realizatoare tv era o mare iubitoare de animale și de-a lungul timpului s-a implicat în multe camapanii pentru protejarea patrupedelor, fiind singură, Cristina Țopescu a ales să adopte mai mulți căței de care să aibă grijă. Din păcate, patrupezii au fost cei care i-au fost alături vedetei în ultimele clipe de viață, iar doi dintre ei chiar și-au dat ultima suflare lângă trupul său neînsuflețit, cauza fiind cel mai probabil înfometarea.  

Spynews.ro prezintă în exclusivitate imagini cu cățeii ce au fost salvați din casa Cristinei Țopescu. Patru dintre patrupezii pe care Cristina Țopescu i-a adoptat au fost găsiți în curtea locuinței, în viață, reușind să supraviețuiască pentru că au găsit un sac de mâncare din care s-au hrănit pe parcusul săptămânilor de când a survenit decesul jurnalistei. 

Imaginile surprinse cu animale îi arată pe aceștia destul de triști și abătuți, dar par hrăniți foarte bine pentru că au reușit să mănânce la voia lor mâncarea pe care Cristina Țopescu le-ar fi pregătit-o. 

Vedeta de televiziune s-a stins la vârsta de 59 de ani, iar decesul său este încadrat în moarte suspectă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro