Întâlnire-şoc! Joshua Castellano, faţă în faţă cu poliţiştii! Cum a reacţionat italianul / VIDEO PAPARAZZI

Joshua Castellano, un afacerist de succes. © Facebook

Una caldă, alta rece! Aşa merg lucrurile în viaţa lui Joshua Castellano. După ce la începutul acestui an clubul Bamboo a fost mistuit de un incendiu, italianul a găsit resurse să treacă peste acest eveniment şi să-şi continue afacerile. Singura problemă e că acolo unde este „macaronarul”, sunt şi oamenii legii.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Joshua Castellano pe terasa unui restaurant situat într-o zonă de lux a Capitalei. Gurile rele spun că localul respectiv este controlat de italian. În timp ce afaceristul stătea de vorbă cu două domnişoare, la faţa locului şi-au făcut apariţia câţiva poliţişti. Cu toate acestea, Castellano nu a părut deranjat de prezenţa oamenilor legii.

În timp ce oamenii în uniformă au verificat anumite lucruri, Joshua şi-a aprins un trabuc şi şi-a văzut liniştit de discuţia cu reprezentantele sexului frumos. Ba mai mult, când un amic de-al său şi-a făcut apariţia pe terasă, italianul i-a dat o palmă după ceafă acestuia şi a început să râdă. În cele din urmă, poliţiştii au părăsit locaţia respectivă, fără să schimbe vreo vorbă cu Joshua Castellano.

Totul despre Joshua Castellano

Giosue „Joshua” Castellano are 51 de ani, este italian, originar din Napoli şi a venit în România în anii '90. Numele său este sinonim cu „regele nightlife-ului” din ţara noastră. Nepotul său, Vincenzo Castellano, este soţul din acte al Antoniei. Fratele lui Joshua, Ciro, este și partenerul său de afaceri.

Despre fraţii Castellano s-a spus că ar fi nepoţii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizaţii mafiote Camorra. În ciuda acestor speculaţii apărute în presa italiană, nimic nu a putut fi demonstrat oficial. La 12 mai 1992, „Joshua” Castellano a fost reţinut în Italia într-un dosar care viza traficul de stupefiante. Până la urmă, bărbatul a fost eliberat.

Citeşte şi: Femeile nu sunt totul! Cu ce se ocupă „Ministrul Casanova” atunci când nu e înconjurat de bombe sexy / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: De la vreme i se trage! Cum se comportă Florin Busuioc atunci când nu apare la TV / VIDEO PAPARAZZI

În luna ianuarie a acestui an, clubul Bamboo a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului, clădirea s-a prăbușită aproape complet. Ca urmare a acestui eveniment înfiorător, 38 de persoane au fost rănite şi au ajuns la spitalele din București.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro