Iulia Vântur face sacrificii pentru frumuseţe! Vedeta se aranjează pe unde apucă

Atentă la orice detaliu, la fiecare apariţie în public ne-a obişnuit să fie „ca scoasă din cutie”, Iulia Vântur nu a vrut niciodată să dezvăluie care este de fapt secretul ei, însă paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au surprins-o pe vedetă în plin proces de înfrumuseţare.


În urmă cu doar câteva zile, Iulia Vântur a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, în plină stradă în timp ce aranja de zor o mulţime de bagaje în portbagajul maşinii sale. Îmbrăcată de gală, vedeta nu a mai ţinut cont de faptul că vremea era destul de răcoroasă şi a plecat în ţinuta pe petrecere, şi anume un corset din dantelă neagră şi o pereche de pantaloni lungi, evazaţi, care i-au pus în evidenţă trupul de invidiat.


Grăbită să ajungă la evenimentul cu pricina, Iulia Vântur s-a gândit că ar fi bine dacă ar gâştiga puţin timp renunţand la statul în faţa oglinzii de acasă, pe care a înlocuit-o cu cea a maşinii. Cât timp şi-a aşteptat prietena alături de care urma să meargă la petrecere, vedeta şi-a scos repede din trusa de machiaj creionul dermatograf şi rujul, pentru a-şi defini machiajul.


Pentru a nu risca vreo răceala, vedeta a ales să îşi aştepte prietena în maşină cât timp aceasta a mers într-o benzinărie, pentru a plăti carburantul, moment în care Iulia nu şi-a ridicat nicio clipă ochii din telefonul mobil.

Citeşte şi:

Iulia Vântur a pus capăt speculaţiilor! Blonda a dat declaraţii exclusive despre căsătoria cu Salman Khan

Şi-a scos "dotările" la înaintare! Îmbrăcată într-un corset din dantelă, Iulia Vântur a făcut furori cu decolteul ei generos,

Doiniţa şi Augustin Viziru au dat cărţile pe faţă! Uite cât de mult se iubesc


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro