Mihaela Constantinescu, răvăşită de durere! Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu a fost scos din biserică

+2 click pentru
galerie

Mihaela Constantinescu, răvăşită de durere! Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu a fost scos din biserică © spynews.ro

Durere de nedescris pentru Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu! Sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatului artist a fost scos din biserică şi dus la cimitir. 

Din interiorul bisericii, Mihaela Constantinescu a fost scoasă de două apropiate, mergând cu greu. Plânge încontinuu şi cu greu merge în spatele maşinii în care a fost pus sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatului artist.

„A fost extrem de trist pentru că știam deja de aproape trei zile că starea lui s-a agravat mult. Se vedea foarte clar că respira foarte greu, extrem de greu. Ne așteptam în orice secundă să se întâmple această nenorocire. Îl mângâiam pe frunte și fiecare îl săruta pe frunte sau pe obraz. Simona a fost permanent acolo și asta a făcut tot timpul. Era singurul lucru pe care îl mai puteam face”, a declarat Mihaela Constantinescu.

Sute de oameni au participat la slujba de înmormântare. Cu toţii au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatului artist şi pentru a-l aplauda pentru ultima dată. 

Anastasia Lazariuc, fosta sa colegă de scenă, a transmis şi ea un mesaj dureros. A fost şocată să afle faptul că Mihai Constantinescu a murit. 

"Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar sufletul lui să-și găsească liniștea, pentru că a suferit foarte mult. Ce pot să mai spun? Regrete eterne... Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multe creații... Am avut multe concerte împreună și a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este printre noi. A fost un coleg bun, un prieten... Încă sunt în stare de șoc”, a spus Anastasia Lazariuc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro