Milioanele nu cumpără bunele maniere! Paparazzi Spynews.ro au surprins un gest de-a dreptul... scârbos! Ion Țiriac și-a dat ”cu firma-n cap”

Este unul dintre cei mai bogaţi ai României, dar şi un ambasador al ţării noastre. Cu toate acestea, Ion Ţiriac nu pare „împovărat” de toate aceste titulaturi, şi nu ţine cont de bunele maniere nici măcat atunci când este în public.


În urmă cu doar câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Ion Ţiriac în timp ce ieşea dintr-un magazin cu maşini de lux, însoţit de una din gărzile lui de corp, care a stat nedezlipit de miliardar. Omul de afaceri, afectat de schimbările bruşte de temperatură, a simţit nevoia să tuşească, lucru perfect normal, însă ceea ce a urmat după i-a oripilat pe toţi cei care se aflau în zonă.


Pentru a avea mai multă mobilitate în mişcare, Ion Ţiriac a renunţat la sacou, pe care bărbatul care îl însoţea l-a luat imediat şi s-a îndreptat glonţ către marginea parcării, unde a recurs la un gest cât de poate de scârbos, şi anume a scuipat, în văzul tuturor.


Ca isprava să fie dusă până la capăt, miliardarul s-a şters temeinic la gură, iar apoi, fără a se şterge pe mâini, a urcat direct la volanul maşinii sale, unde garda lui de corp s-a asigurat că totul este în regulă cu şeful lui, ba chiar i-a aranjat centura de siguranţă. Cu discuţiile încheiate, omul de afaceri a plecat, cel mai probabil, către un alt loc de întâlnire, cu una dintre maşinile lui de lux.

Citeşte şi:

Declarații exclusive! Rar vorbește despre familie! Ce spune Ion Țiriac despre Ileana Lazariuc! Totul despre viața personală, afaceri și succes

S-a dat de gol! Ilie Năstase a dezvăluit ce vrea de la Ion Țiriac! ”Căprioarele” vânate de magnat îl fascinează

Ferește-ma, Doamne, de prieteni că de dușmani mă feresc și singur! Cum l-a dat ”în gât” Ilie Nastase pe Ion Țiriac! N-ai cum să fii milionar și să faci așa! N-ai cum!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro