PAPARAZZI / Irina Rimes, întâlnire în miez de noapte cu un bărbat secret. S-a urcat direct în bolidul lui de lux și nu a coborât până la destinație

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes a fost surprinsă la ceas de seară alături de un bărbat misterios chiar în bolidul de lux al acestuia, o mașină roșie ca focul ce ar atrage imediat toate privirile. Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele celor doi și au aflat care a fost destinația finală a cursei nebune din București. 

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, iar asta se datorează numeroaselor evenimente pe care le are în fiecare an. Chiar dacă încearcă să-și țină departe viața persoanală de viața profesională, este destul de greu cu acest lucru, fanii fiind mereu curioși cu cine este idolul lor într-o relație.  După ce în urmă cu ceva timp s-a afișat alături de un tânăr simpatic pe internet, iată că acum bruneta se află ca pasager în bolidul de lux al unui bărbat misterios, altul decât cel cu care s-a afișat. 

Paparazzii SpyNews.ro a surprins-o pe vedetă în timp ce afla într-un bolid de lux, roșu și foarte puternic, al bărbatului destul de prezentabil. Aceasta a oprit mașina în dreptul unei benzinării, în timp ce Irina Rimes a așteptat cu foarte multă răbdare în mașină. 

Bărbatul a intrat în locație unde a stat mai multe momente, dar de unde a ieșit cu o pungă cu mai multe produse. A intrat destul de rapid în mașină, acolo unde vedeta îl aștepta, iar ulterior și-au continuat drumul. 

Cei doi au ajuns în curtea unui complex pentru concerte, acolo unde Irina Rimes va urma să aibă un eveniment. Cântăreața s-a dat jos din mașină și a pășit însoțită de bărbat către intrarea în locație, el fiind probabil șoferul personal al cântăreței, cel ce se ocupă ca vedeta să ajungă în siguranță la toate evenimentele pe care le are în București, dar și în afara Capitalei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro