PAPARAZZI / Vali Vijelie, întâlnire de gradul zero la volan! Poliția i-a bătut în geam și l-a oprit în trafic

+3 click pentru
galerie

Nimeni nu scapă de brațul lung al legii, mai ales atunci când „Garcea” se oprește lângă tine și îți bate în geam. Vali Vijelie, artist cunoscut și îndrăgit de toată tumea, a fost oprit de un ofițer de poliție în plin trafic, iar paparazii Spynews.ro au surprins tot momentul!

O zi obișnuită într-o perioadă total neobișnuită pentru Vali Vijelie. Chiar dacă întreaga țară este nevoită să facă o pauză de la ritmul lor normal, nu toate activitățile pot fi oprite. De exemplu, câteodată ai nevoie să mai treci cu mașina pe la service, ceea ce a fost și nevoia celebrului manelist. Pe urmele lui, mereu vigilenții paparazzii noștri au reușit să dea peste o priveliște din ce în ce mai obișnuită în ultima perioadă.

Vali Vijelie, oprit în trafic de Poliție

Călare pe scuterul său, „decorat” cu plăcuța de înmatriculare unde se vedeau clar cifrele de la Ministerul Sănătății, organul de Poliție s-a oprit lângă o mașină, a nimeni altuia decât Vali Vijelie. Manelistul a tras jos geamul și între cei doi a început o conversație.

Bineînțeles, rămâne întrebarea: despre ce au vorbit? Polițistul părea că gesticulează ceva mai aprins la un moment dat, însă imaginile nu au surprins niciun moment care să indice că ofițerul i-a luat la control actele lui Vijelie.

Cert este că, într-un final, polițistul a făcut stânga împrejur și l-a lăsat pe cântăreț în pace. Vali Vijelie s-a continuat drumul, apoi a ajuns la service, destinația pe care o avea în minte de la bun început. A stat ce a stat, după care s-a urcat din nou la volan. Nu a plecat imediat, ci a mai discutat cu un bărbat, cel mai probabil angajat la service, în același fel în care a conversat și cu agentul de poliție: din autoturism, respectând măsurile de distanțare socială!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro