PAPARAZZI / VIDEO / Fostul iubit al lui Carmen Minune se consolează cu băutură şi femei! Imagini exclusive cu bruneta care-i alină durerea în miezul nopţii, pe o bancă, în Cişmigiu

+9 click pentru
galerie

Vestea că fiica lui Adrian Minune s-a despărţit de regizorul Bogdan Daragiu a căzut ca un trăsnet, iar când lumea credea că între cei doi mai este cale de împăcare, bărbatul a fost prins de paparazzii SPYNEWS în compania unei alte femei.

Chiar în ziua în care SPYNEWS a dezvăluit că Bogdan Daragiu şi Carmen Simionescu au pus punct relaţiei (vezi articolul aici), tânărul a fost surprins într-o ipostază incredibilă. La ceas de seară, regizorul a ieşit în oraş cu doi amici, pentru a-şi îneca amarul în Centrul Vechi. Au tras câteva beri şi au discutat aprins, iar la un moment dat Bogdan a început să butoneze de zor telefonul, de parcă ar fi purtat o conversaţie cu cineva.

Apoi i-a arătat unuia dintre amici ecranul, părând extrem de încântat rezultatul discuţiei. Minutele s-au scurs, iar Daragiu şi amicii săi au decis să părăsească terasa. Unul dintre prieteni a plecat acasă, însă pentru fostul iubit al lui Carmen Minune şi celălalt amic distracţia abia avea să înceapă.

Aceştia s-au întâlnit cu două tinere, iar regizorul a „atacat-o” rapid pe bruneta în rochie roşie, lăsându-l pe amicul său cu cealaltă.

Comportându-se precum nişte adolescenţi aflaţi la prima întâlnire, tinerii au început să le povestească fetelor vrute şi nevrute, în speranţa că le vor impresiona. Şi, fiindcă simţeau nevoia de puţină intimitate, au decis să meargă, în toiul nopţii, în Cişmigiu.

Înainte de ajunge în parc, fostul iubit al lui Carmen Simionescu a ţinut morţiş să-şi cumpere o sticlă cu apă, având, probabil, gura uscată din cauza emoţiilor.

Aşa că, după ce a rezolvat şi această mică problemă, cei patru s-au retras pe nişte bănci, Sfios la început, Daragiu a stat minute bune în picioare şi, ca un bun orator, le-a povestit celor trei diferite întâmplări din viaţa sa, în timp ce aceştia ascultau cu sufletul la gură. Când atmosfera s-a relaxat şi a considerat că este momentul oportun, regizorul s-a aşezat lângă bruneta cu rochiţă roşie, iar aceasta s-a lipit de el ca marca de plic. Impresionată de vorbele lui Daragiu, bruneta l-a îmbrăţişat pe acesta, strângându-l la piept, cu patimă. Dar, cum minunile nu durează mult, după o oră fetele au decis să plece pe la casele lor. Singure, spre dezamăgirea masculilor.

Ca nişte adevăraţi gentlemani, Daragiu şi amicul său le-au chemat o maşină în regim de taxi şi le-au condus până pe bulevard, unde era stabilit locul de întâlnire. Iar în timp ce aşteptau maşina s-a mai produs o minune: Daragiu a îmbrăţişat-o pe brunetă cu patos, apoi a cuprins-o pe după mijloc, pentru a o ţine aproape de el. Iar bruneta nu s-a mai putut abţine şi l-a sărutat pe obraji.

Rămaşi singuri, Daragiu şi amicul său au chemat, la rândul lor, o maşină, iar în aşteptarea acesteia regizorul a pufăit satisfăcut, o ţigară. N-a apucat să finalizeze acţiunea, fiindcă şi-a făcut apariţia maşina, aşa că mărinimosul regizor i-a întins chiştocul unui agent de pază care tocmai îl întrebase dacă are vreo ţigară „în plus”.

SPYNEWS a dezvăluit, miercuri, faptul că fiica lui Adrian Minune şi regizorul Bogdan Daragiu şi-au şters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe reţelele de socializare. Cei doi erau foarte activi, postând tot timpul imagini cu ei, însă totul a dispărut brusc. Potrivit informaţiilor apărute în presă, Carmen Minune şi Bogdan Daragiu s-au despărţit de câteva zile. Nu se ştie care a fost motivul care a dus la ruptura dintre cei doi, dat fiind faptul că de fiecare dată tânăra părea foarte fericită alături de el şi declara că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro