Paparazzilor Spynews.ro nu le-a scăpat nimic! Ce a făcut Andreea Tonciu cu doar o zi înainte de nuntă! Imagini EXCLUSIVE

Ziua de astăzi este, pentru Andreea Tonciu, una plină de emoții. Este și normal pentru că, azi, sexy-graviduța se va prezenta în fața ofițerului stării civile alături de Daniel și va spune ”DA” devenind astfel, după ce va semna actele, ”doamna Niculescu”.

Dar, pentru a nu avea prea mari emoții în ziua cununiei sale, Andreea Tonciu a avut grijă să organizeze totul pentru ca momentul cel mai important de până acum din viața ei să se desfășoare perfect. Așa că, paparazzii Spynews.ro au surprins-o, zilele trecute, în timp ce inspecta și stabilea ultimele detalii cu privire la restaurantul la care va avea loc petrecerea de după cununie. Evident, sexy-graviduța nu făcea nimic singură și, la fiecare întâlnire, îl lua cu ea și pe Daniel, viitorul mire.
Normal, nu doar restaurantul a fost ”inspectat”, ci și firma care se va ocupa de aranjamentwele florale și de cel al sălii, Andreea fiind extrem de pretențioasă cu aceste ”amănunte” extrem de importante de la petrecere.
”Am emoții. Dar și Daniel are, cred că mai mari ca mine. M-am pregătit pentru cununie, îmi exersez zilnic și semnătura cu noul nume, cel de Niculescu ca să fiu pregătită în momentul cununiei civile. Normal, mi-am ales și rochiile, una pentru cununia propriu-zisă, iar alta, roșie, pentru petrecerea de după”, ne-a mărturisit Andreea.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro