Primele declaraţii ale Elenei Udrea, după botezul Evei: "Îi mulţumesc că m-a ales pe mine să-i fiu mamă". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Primele declaraţii ale Elenei Udrea, după botezul Evei: "Îi mulţumesc că m-a ales pe mine să-i fiu mamă". VIDEO © spynews.ro

Zi plină de emoţii pentru familia fostei blonde de la Cotroceni! Fiica Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov, Eva Maria, a fost creştinată chiar în ziua în care a împlinit un an. Cei doi fericiţi părinţi au oferit primele declaraţii după botez!

Echipa Spynews.ro, prezentă la faţa locului, a obţinut primele declaraţii ale Elenei Udrea şi ale lui Adrian Alexandrov, după ce fetiţa lor, Eva Maria, a fost creştinată. La ieşirea din biserică, vizibil emoţionată, Elena Udrea şi-a ţinut fiica în braţe şi oferit detalii despre ce urmează în această zi importantă.

Elena Udrea a explicat că Eva Maria a plâns la acest eveniment pentru că, în mod normal, era ora ei de somn şi mai mult, micuţei îi era şi foame. Cei doi părinţi au avut mari emoţii şi fosta blondă de la Cotroceni îi mulţumeşte că a ales-o pe ea să-i fie mamă.

"E creştină! A plâns, aşa cum ne-am aşteptat pentru că e ora ei de somn... am botezat-o şi îmi doresc ca toată viaţa ei să trăiască în iubirea lui Dumnezeu. E greu s-o bagi în apă fără să vrea ea, îi era şi foame, dar a ieşit bine. Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei", a declarat Elena Udrea după botezul fiicei sale

"Ne bucurăm că e o zi frumoasă, ştiam că va fi aşa, deşi se anunţase frig. Lucrurile au fost făcute în aşa fel încât am ajuns cu botezul chiar de ziua ei. Ăsta a fost un semn. Dumnezeu a făcut în aşa fel. Ştiam că va fi bine. Îmi doresc să crească sănătoasă, cu noi alături, să fie înconjurată de iubire, asta e cel mai important", a mai spus Elena Udrea.

Tot astăzi are loc şi petrecerea, dar şi ruperea turtei! Elena Udrea crede că fiica ei va alege Biblia, dat fiind faptul că pupă icoanele în biserică cu zâmbetul pe buze. Însă, nu este exclus să aleagă şi un microfon! Eva Maria a fost atrasă de microfoanele reporterilor de la faţa locului.

De asemenea, fosta blondă de la Cotroceni a spus că o va susţine pe Eva în tot ceea ce va dori să facă şi cine ştie, poate "va reuşi unde a pierdut ea ocazia acum 5 ani", afirmă aceasta.

"Am avut emoţii foarte mari. Nu a fost uşor pentru că în momentul în care preotul a băgat-o în cristelniţă aveam emoţii...", a precizat Adrian Alexandrov.

"Eu cred că va alege Biblia, pupă icoanele în biserică cu mare bucurie... Şi un microfon, văd că l-a luat deja! Să urmeze ce meserie vrea ea, dar să rămână acasă. I-am promis că o aduc acasă. Poate reuşeşte ea unde am pierdut eu ocazia acum 5 ani.", a completat fosta blondă de la Cotroceni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest