Primele declarații ale soției lui Bebe Cotimanis după ce acesta a fost prins cu altă femeie / Video

+4 click pentru
galerie

Florina Mărcuța, soția lui Bebe Cotimanis, pare să fie foarte liniștită când vine vorba de relația pe care bărbatul cu care s-a căsătorit în 2014 o are cu altă femeie.

Mai exact, după ce au apărut articole și imagini care demonstrează că Bebe Cotimanis are parte de momente pline de romantism în comania unei alte femei, Florinei Mărcuța nu i-a dispărut zâmbetul de pe buze. Mai mult decât atât, soția actorului, într-o discuție avută cu paparazii Spynews.ro, le-a recunoscut că nu a aflat că bărbatul nu i-ar fi tocmai fidel. ”Nu am citit artoicolul, dar urmează să o fac”, ne-a spus Florina Mărcuța.
Cu toate acestea, după ce a dat declarațiile cu pricina, soția lui Bebe Cotimanis a început să sune, febril, pentru a-i cere explicații acestuia. Și, cum Bebe Cotimanis părea să nici nu îi răspundă la telefon, ea a început să trimită mesaje pe telefonul soțului ei, decisă probabil să ”tranșeze”, într-un fel sau altul, problema.


Bebe Cotimanis a fost surprins, zilele trecute, alături de Iulia Dumitru, o colegă de-ale sale de la Teatrul din Pitești la care joacă, în timp ce, fără niciun fel de reținere, dădea semne că între ei au loc adeseori spisoade încărcate de romantism. Iar când a fost surprins de paparaazii Spynews.ro, Bebe Cotimanis, după o plimbare lungă care a avut, ca traseu, Piteștiul, Mănăstirea Curtea de Argeș și barajul Vidraru, actorul a sărutat-o cu foc pe actrița de lângă el, semn că relația este una cât se poate de serioasă. De altfel, spun sursele noastre din preajma teatrului în care lucrează cei doi, relația lor este suficient de închegată pentru ca, acum, cei doi să locuiască împreună.

Bebe Cotimanis s-a căsătorit în 2014
În anul 2014, Bebe Cotimanis și Florina Mărcuța au decis să se căsătorească în mare secret, după o relație de 14 ani care se soldase cu un băiat care, acum, are 16 ani. ”Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie", spunea actorul la acea vreme, el făcând dezvăluirile după ce a avut o nuntă la care au fost prezenți doar 27 de oameni.
Aceasta era cea de-a doua căsătorie a actorului, din prima, terminată acum 20 de ani, având o fată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptam și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro