Primele imagini cu bebelușul unui star din fotbal! Sportivul e în culmea fericirii

Este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionatul Bulgariei, iar anul trecut, în cupele europene, a primit porecla ”Eroul de la Lugodorets”. Acum însă, fotbalistul cu pricina este un ”tată-erou”, dovedind că are o răbdare de fier când vine vorba de copilul său.

Cosmin Moți, unul dintre cei mai buni fotbaliști români al ultimilor ani, a fost surprins, zilele trecute, într-unul dintre mall-urile Bucureștiului, plimbându-se alături de soția lor și de copiulul pe care îl au împreună, un bebeluș adorabil care se uita în jurul lui cu curiozitatea specifică nou-născuților dintr-un cărucior.

Venit probabil pentru o singură zi în țară, Cosmin și-a scos soția la plimbare și, atent din cale afară, a dovedit că îi stă bine în postura de tătic. Așa că, după ce a avut grijă ca bebelușul pe car eîl are să nu pățească ceva în timp ce coborau pe scările rulante, Cosmin nu a vrut să își lase soția să facă efortul de a împinge căruciorul, ci s-a bucurat el de plăcerea de a plimba copuilul.

Iar singurele momente în car enu a stat cu ochii lipiți de bebeluș au fost cele în care și-a cumpărat un suc natural de la un magazin din mall și o apă plată pentru soția lui. Apoi,  bucurându-se de plăcerea de a-i avea lângă el pe cei mai importanți oameni din viața lui, Cosmin s-a mai plimbat, fără să se uite prin vitrine sau să cumpere ceva, minute bune prin mall-ul bucureștean.

Citește și:

ȘOC! Un celebru fotbalist de la Steaua și-a jucat în picioare fosta iubită! Dezvăluiri HORROR!

Alexandru Tudorie se jură: "Nu am agresat pe nimeni"! Clubul Steaua: ”Va fi tras la răspundere”

Zice că nu a bătut-o, dar DOVEZILE medicale îl contrazic! Uite ce a pățit fosta iubită a stelistului Alex Tudorie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro