VIDEO / Primele imagini de la înmormântarea lui Andrei Gheorghe. Copiii și fostele soții, greu de consolat

+4 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe este incinerat. © Captură Video

Andrei Gheorghe a fost incinerat, astăzi, sâmbătă, pe 24 martie.

Rudele și apropiații lui Andrei Gheorghe s-au adunat la crematoriul uman, acolo unde îi vor spune adio omului care a însemnat atât de mult pentru ei. În imaginile surprinse, se poate observa cu ochiul liber durerea care îi apasă pe toți cei prezenți.

Imaginile în care fiul lui Andrei Gheorghe cară coroanele funerare ale tatălui în interiorul crematoriului reflectă greutatea momentelor prin care trec toți cei prezenți. Rudele lui Andrei Gheorghe primesc îmbrățișări amare din partea celor care sosesc pentru a-i spune la revedere omului TV-radio.

Deși Biserica Ortodoxă a interzis efectuarea unei slujbe de înmormântare, un preot a fost, totuși, prezent, pentru a oficia o slujbă de înmormântare, fapt ce a generat mai multe controverse. 

Cum a murit Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit în urma unui infarct. Trupul său a fost găsit în baia locuinței sale din Voluntari. Conform dorințelor, Andrei Gheorghe a fost incinerat, iar rudele nu au ținut un priveghi în jurul sicriului.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro