Imaginile suferinței! Părinții lui Răzvan Ciobanu, îngenuncheați de durere în cimitir. Mama designerului a făcut un gest sfâșietor la mormânt. VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Au trecut aproape două săptămâni de când Răzvan Ciobanu s-a stins din viață prematur, la doar 43 de ani. Regretatul creator de modă a lăsat în urma lui numai suferință în sufletele oamenilor dragi.

Durerea unui părinte care își pierde copilul este de nedescris în cuvinte, iar părinții lui Răzvan Ciobanu sunt distruși după moartea tragică a fiului lor. Paparazzi Spynews.ro au obținut imagini în exclusivitate cu părinții designerului și ce au făcut cei doi, la câteva zile de când și-au înmormântat copilul.

Părinții lui Răzvan Ciobanu au mers la mormântului designerului și i-au aprins o lumănare, iar pe drum spre cimitir, Elena Ciobanu abia putea să meargă și plângea în hohote. Femeia este vizibil afectată după tragicul eveniment și cu greu mai poate să își continue activitățile zilnice. Ajutată de soțul ei, cei doi au mers la cumpărături într-un supermarket, apoi au plec spre pensiunea pe care o dețin în afara Capitalei. Nimeni nu le poate alina dorul și cu siguranță nimic nu îl mai poate aduce înapoi pe designer, însă cert este că părinții lui sunt foarte uniți și își alină unul altuia suferința. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro