VIDEO RUȘINOS! Aceste imagini nu îi fac cinste! Vezi ce comportament are Lucian Viziru față de fiul său

Lucian Viziru pare să fi făcut o gafă impardonabilă în ceea ce îl privește pe fiul său. Mai exact, comportamentul pe care l-a avut față de micuț este unul pe care un tată îl arată cât de rar poate față de odorul său.


Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Lucian Viziru într-unul dintre mall-urile bucureștene. Până aici, nimic suspect. Dar, spre surprinderea noastră, vedeta părea foarte ocupată, motiv pentru care a intrat într-unul dintre barurile de acolo să își soarbă cafeluța.

Și, pentru că er aînsoțit de fiul lui, l-a ”plasat” la unul dintre locurile de joacă din apropiere, iar apoi, stând la masă și fără să mai arunce nicio privire către fiul său, a început o lungă conversație la telefon, fără să observe eforturile micuțului care încerca să capate și el puțină atenție.

Noroc că, în apropiere se afla și soția vedetei care, ușor deranjată de atitudinea de ”nabab” a lui Lucian Viziru s-a dus să se joace ea puțin cu fiul lor care încerca să mânuiască niște mașinuțe.

Evident, în tot acest timp, lipsit de griji, fostul actor a continuat să își bea liniștit cafeaua, fără să dea niciun semn că ar vrea să se joace cu fiul său căruia, într-un final, după ce micuțul a făcut adevărate ”raliuri” pe acolo, i-a făcut, ușor apatic cu mâna.

Citește și:

VIDEO / Lucian Viziru s-a ameţit bine la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”

Lucian Viziru, surprins în ipostaze care nu îi fac cinste! Uite ce-l ”învață” pe fiul său

Ce trebuie să facă Halep ca să câștige un turneu cu adevărat important! Uite ce sfaturi îi dă unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de tenis


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro