SUPEREXCLUSIVITATE. L-a dat uitării pe Dacian Varga. Maria Constantin iubește cu foc! Sărut pasional cu noul iubit, sub privirile paparazzilor Spynews / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin l-a dat uitării pe Dacian Varga, iar noi avem dovada! Și ce dovadă! La o lună de când a anunțat despărțirea de fotbalist, blondina și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat. Deși e o relație la început, nu s-a temut că va fi văzută sărutându-l cu foc, în public! Paparazzii Spynews.ro au surprins totul!

Paparazzii Spynews.ro au pornit pe urmele Mariei Constantin, chiar în ziua în care artista împlinea 33 de ani! Dorind să vadă cum petrece, paparazzii noștri au avut parte de o surpriză! Și după ei, o țară întreagă! Spynews.ro anunță în exclusivitate că blondina iubește din nou!

Maria Constantin a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro cu un bărbat misterios, în fața unui bloc de locuințe. Amândoi așteptau apariția unei persoane, cel mai probabil acolo fiind și administrația, pentru a plăti ceva. Maria Constantin cu telefonul la ureche, iar noul iubit, cu ochii la ea. Desigur, amândoi zâmbind! 

După câteva minute, cei doi au pornit ținându-se de mână, spre un magazin. Maria Constantin era îmbrăcată lejer, cu un hanorac și o pereche de colanți, iar el, cu o geacă roșie și o pereche de pantaloni negri.

Ajunși la magazin, paparazzii Spynews.ro au surprins următoarele semne ale apropierii. Mai o mâna pe el, mai un zâmbet, iar apoi, desigur... tot ținându-se de mâna! Înapoi în fața blocului, Maria Constantin și noul iubit s-au luat în brațe și s-au sărutat cu foc. Zâmbetele nu au lipsit, iar putem consideră acest lucru o dovadă a faptului că a avut o zi de naștere cu liniște sufletească! Ce-i mai important de atât?

Maria Constantin și misteriosul bărbat au pornit apoi, spre un alt magazin. După ce cumpărăturile au fost făcute, s-au oprit din nou, în același loc și au continuat să-și arate sentimentele unul față de celălalt. Ceva știm sigur! Se vede de departe că sunt îndrăgostiți! 

Așa că, Daciane, ne pare rău pentru tine! Ai pierdut-o! 

Maria Constantin şi Dacian Varga şi-au spus adio

Vestea despărţirii dintre Maria Constantin şi Dacian Varga a venit ca un fulger, în platoul emisiunii Acces Direct.

"Viorele, să ştii că sunt liberă!" - aşa a început Maria Constantin dezvăluirea şoc, la inceputul lunii februarie! Ei bine, Viorel este chiar soţul vulpiţei! Invitată în platoul emisiunii Acces Direct, Maria Constantin a spus, fără să ofere prea multe detalii, că este din nou o femeie singură. 

"Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât", a încheiat Maria Constantin atunci.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro