Elena Udrea a luat ochii invitaţilor la botezul fiicei sale. Cum a ales să se îmbrace. Informaţii de ultim moment de la biserică

+11 click pentru
galerie

Elena Udrea a luat ochii invitaţilor la botezul fiicei sale. Cum a ales să se îmbrace. Informaţii de ultim moment de la biserică © Spynews.ro

Elena Udrea, Adrian Alexandrov şi fetiţa lor Eva Maria au ajuns în urmă cu doar puţin timp la Mănăstirea Caşin, acolo unde în scurt timp va începe botezul micuţei.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, în culmea fericirii

Cei doi părinţi au aşteptat cu sufletul la gură această zi, mai ales că tot astăzi micuţa lor împlineşte un an de când a venit pe lume. Cei trei ajuns în urmă cu puţin timp la Mănăstirea Căşin, spre bucuria invitaţilor care îi aşteptau.

Elena Udrea, ţinută specială în ziua cea mare

Elena Udrea a ales să poarte o ţinută extraordinară în ziua cea mare. Fosta blondă de la Cotroceni a optat pentru o rochie albă, până la genunchi care îi scoate în evidenţă foarte bine silueta. De asemenea, aceasta a ales să-şi ţină părul pe spate. La fel de elegant este şi iubitul ei, tatăl Evei Maria. Adrian Alexandrov a optat pentru un costum negru, clasic, dar foarte elegant.

Micuţa care este creştinată a arătat ca o adevărată prinţesă. Îmbrăcată cu o rochiţă albă, Eva Maria părea din poveşti. Ba chiar când a ajuns la biserică, alături de părinţii ei, Eva Maria părea foarte prietenoasă cu cei din jur, mai ales că aceasta a fost prima ieşire oficială în public.

Cine sunt naşii fetiţei Elenei Udrea

Toată lumea s-a întrebat cine vor fi naşii micuţei. La puţin timp ce Elena Udrea a ajuns în ţară, Adrian Alexandrov a fost întrebat despre acest detaliu, însă el a precizat că încă nu se gândise. Ba chiar la un moment dat se specula că cel care ar urma să o boteze pe fetiţa Elenei Udrea ar fi Traian Băsescu. Ei bine, astăzi s-a aflat, în sfârşit, că părinţii spirituali ai fetiţei sunt nişte prieteni vechi de familie, dar şi creatoarea de modă, Dana Budeanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro