Un artist celebru de la noi face orice pentru ca soția lui să fie mulțumită! Cum a fost surprins cântărețul de PAPARAZZII Spynews.ro spune totul

+8 click pentru
galerie

Celebritatea nu-i impiedică pe artişti să fie partenerii perfecţi. Aşa au stat lucrurile şi în cazul unui celebru cântăreţ ce a făcut furori cu piesele sale la începutul anilor 2000. Acesta a făcut orice pentru ca soţia sa să fie pe deplin mulţumită, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro spun totul despre cel supranumit rebelul muzicii româneşti. 

Recent, Vali Crăciunescu, căci despre el este vorba, a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-un centru comercial din nordul Capitalei, unde a ieşit să se relaxeze, pentru câteva ore, alături de partenera sa. Fostul component al trupei „Spitalul de Urgenţă” a demonstrat tuturor că se califică cu succes la titlul de cel mai galant bărbat din showbiz-ul autohton. Şi asta pentru că Vali Crăciunescu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi face soţia fericită. Cu toate că se aflau într-un spaţiu public, Vali Crăciunescu nu s-a sfiit să-i care geanta partenerei. 

Foarte galant, artistul şi-a aşezat poşeta pe umăr şi după ce şi-a luat soţia de mână, s-a îndreptat agale spre sala de cinema din centrul comercial respectiv. După ce preţ de câteva minute, au studiat cu mare atenţie oferta de filme, cei doi au aşteptat liniştiţi la coada de la casa de bilete a cinematografului. Mai mult decât atât, cum este un soţ foarte atent, Vali Crăciunescu s-a asigurat că partenerei sale nu-i lipseşte nimic şi că aceasta se simte bine chiar dacă a trebuit să aştepte minute bune până să intre la filmul mult dorit.

La 44 de ani, Vali Crăciunescu a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit cu iubita lui, Irina. Artistul i-a oferit mai multe inele celei lângă care visează să trăiască toată viața.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro