VIDEO EXCLUSIV! Imaginile care îi dau de gol pe Ştefan Bănică şi pe Lavinia Pîrva! Cele două vedete se pregătesc să aibă un copil!

+4 click pentru
galerie

Veste mare în showbiz-ul românesc! Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva se pregătesc să devină părinţi! Paparazzii Spynews.ro au imaginile care îi dau de gol pe cei doi.

Nimic nu se compară cu sentimentul de a fi părinte! Aşa se pare că gândeasc Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva. Cele două vedete par mai hotărâte ca oricând să aibă un copil împreună şi acţionează în consecinţă.

Recent, Lavinia Pîrva a fost surprinsă de paparazzii noştri în timp ce se pregătea să intre într-o clinică privată din Capitală. Dar nu orice fel de unitate medicală, ci una de fertilizare.

Îmbrăcată lejer, cu capul acoperit de o şapcă şi cu ochii ascunşi în spatele unor ochelari de soare, soţia lui Ştefan Bănică a pătruns în spitalul respectiv pe o uşă laterală, ajutată de un cadru medical, semn că nu îşi dorea ca lumea să ştie de prezenţa sa acolo. Înainte de a intra în unitatea medicală, bruneta a fost numai zâmbete şi chiar a schimbat câteva vorbe cu un bărbat, probabil şi el angajat al clinicii respective.

Vedeta nu şi-a schimbat dispoziţia nici la plecare. La fel de relaxată, aceasta a preferat să iasă din spital tot pe o uşă secundară, apoi s-a urcat în autoturismul său şi s-a făcut nevăzută.

„Copilul e binevenit”

În urmă cu câreva luni, Lavinia Pîrva a vorbit deschis despre posibiliatatea de a avea un copil alături de Ştefan Bănică. La acea vreme, cântăreaţa a mărturisit că îşi doreşte să devină mamă.

„Orice femeie, la un moment dat, îşi doreşte un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranţă că e binevenit! Dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viaţa noastră”, a declarat Lavinia Pîrva.

Mai mult, vedeta a afirmat că „Există o chimie foarte frumoasă între mine şi copii. De altfel, am şi deschis o şcoală de dezvoltare artistică pentru copii. Nu pot să-mi dau seama de unde vine, dar vine natural”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost Prima Doamnă a României, dar se comportă precum oamenii obişnuiţi! Ce a făcut Maria Băsescu de faţă cu nepoţii săi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / I-au murit soţia, părinţii şi copiii, dar nu a rămas singur! Iată cu cine îşi alină durerea Florin Călinescu

În 2017, Ştefan Bănică și Lavinia Pîrva au făcut pasul cel mare în mare secret, departe de ochii curioșilor. Cei doi artiști au decis să se căsătorească, după șase ani de iubire. Nunta lor nu a avut loc în România, ci în Bulgaria, acolo unde au fost aduși și invitații, sub un alt pretext, pentru ca nu cumva să se afle despre căsătăroria celor doi.

Ştefan Bănică are doi copii: Radu Ştefan, rezultat din relaţia pe care artistul a avut-o cu Camelia Constantinescu şi Ana Violeta, cea care a fost adusă pe lume de Andreea Marin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro