VIDEO PAPAARAZZI / Ciprian Marica şi Ilie Năstase investesc în cea mai tare afacere! Imagini exclusive cu „bijuteria” pe care cei doi o ridică în Bucureşti

+4 click pentru
galerie

Devenit patronul clubului Farul Constanţa în iulie 2018, Ciprian Marica (34 de ani) investeşte şi în fotbalul din Bucureşti. Împreună cu Ilie Năstase (73 de ani), fostul atacant ridică o academie de fotbal modernă în cadrul bazei sportive „Voinţa”, aflată în proprietatea celui mai tare tenismen din istoria României.

Dornic ca la finalul lucrărilor totul să arate la cele mai înalte standarde, Ciprian Marica stă cu ochii pe tot ce mişcă pe şantier. Recent, acesta a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timpul unei inspecţii. Îmbrăcat cassual, fostul mare fotbalist a venit la baza sportivă  cu un set de acte şi, pentru mai bine de o oră, i-a luat la întrebări pe angajaţii săi.

La finalul discuţiei cu aceştia, Ciprian Marica a părut extrem de mulţumit. Nici nu ar avea de ce să fie altfel! Academia sa şi a lui Ilie Năstase prinde contur. Printre altele, vechea tribună a bazei „Voinţa” a fost recondiţionată, iar muncitorii montează acum gazon artificial. 

Ce spune Ciprian Marica despre Ilie Năstase

Contactat de reporterii Spynews.ro, Ciprian Marica a vorbit, în premieră, despre afacerea pe care urmează să o desfăşoare alături de Ilie Năstase. 

„Reconstruim această bază sportivă. În acest moment, nu vă pot spune costul total al lucrărilor, nici data la care acestea vor fi finalizate. De multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, aşa că nu are sens să vorbim despre astfel de lucruri. În acest moment, nici măcar numele pe care îl va purta academia nu l-am stabilit”, ne-a declarat Ciprian Marica.

Referitor la implicarea lui Ilie Năstase în acest proiect, fostul mare fotbalist a afirmat: „În această afacere, Ilie Năstase este partenerul meu! Avem o relaţie foarte bună, ca de la partener la partener”.

Patron al clubului Farul Constanţa, Ciprian Marica a precizat că academia din Bucureşti nu va avea nicio legătură cu clubul dobrogean: „Farul e echipa fanion a Constanţei şi atât”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Perla” lui Gigi Becali ştie cum se face o femeie fericită! Super-cadoul pe care Dennis Man vrea să i-l facă iubitei sale

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gigi Becali are de ce să fie mândru! Fotbalistul cu clauză de 30 de milioane de euro îi face toate poftele iubitei sale

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro