VIDEO PAPARAZZI / În fotbal vrea să fie ajutat, în rest e un răsfăţat! Iată cum se distrează Ciprian Marica atunci când e lângă familie

+4 click pentru
galerie

Chiar dacă se confruntă cu probleme în fotbal, acolo unde le-a cerut autorităţilor din Constanţa să ajute clubul Farul, grupare pe care o păstoreşte, Ciprian Marica (33 de ani) are şi motive de bucurie. Dincolo de „sportul rege”, fostul internaţional român duce o viaţă de invidiat. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Ciprian Marica într-un restaurant de fiţe din Capitală. Însoţit de Ioana, partenera sa de viaţă, şi de fiul său cel mic, fostul mare fotbalist a luat loc pe terasa localului respectiv.

Deşi se afla în prezenţa celor mai importante fiinţe din viaţa sa, Ciprian Marica a fost preocupat. Acesta a discutat la telefon de zor, semn că avea de rezolvat câteva probleme care nu suportau nicio amânare.

Abia apoi, fostul atacant şi-a îndreptat atenţia spre familia sa. La un moment dat, din cauză că mezinul nu mai avea stare, Ioana l-a luat pe copil în braţe şi a plecat acasă. În schimb, Ciprian Marica a rămas la restaurant şi s-a răsfăţat de unul singur.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Venirea Papei Francisc în România i-a creat probleme Mariei Constantin! Gestul din cauza căruia oamenii legii au luat-o în vizor pe vedetă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alex Bodi a cedat în faţa „ispitei”! Bianca Drăguşanu a fost de faţă, dar nu a avut nicio reacţie

Ciprian Marica s-a născut pe 2 octombrie 1985, în București. Acesta a început fotbalul la juniorii clubului Dinamo. Ca jucător profesionist, el a evoluat pentru echipa din „Ştefan cel Mare” (2001-2004), apoi a plecat în străinătate, la Şahtior Doneţk (2004-2007). Din Ucraina, Marica a mers în Germania, unde a jucat la VfB Stuttgart (2007-2011) şi la Schalke (2011-2013). El a mai evoluat la Getafe (2013-2014), Konyaspor (2014-2015) şi Steaua (2016).

Fostul atacant a jucat 71 de meciuri pentru echipa națională, pentru care a evoluat între anii 2003 și 2014 și pentru care a marcat 25 de goluri.

Ciprian Marica a devinit tată pentru prima oară în luna noiembrie a anului 2016, când partenera sa a adus pe lume un băiat. Doi ani mai târziu, Ioana i-a mai dăruit un fiu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest