VIDEO PAPARAZZI / A fost manelist rebel, dar a devenit familist convins! Cum îşi răsfaţă Sorinel Copilul de Aur fetiţa

+3 click pentru
galerie

Cândva un manelist rebel, Sorinel Copilul de Aur s-a transformat într-un familist convins. Însurat şi cu copil acasă, interpretul este la picioarele fiicei sale. 

Ori de câte ori are ocazia, Sorinel Copilul de Aur îşi răsfaţă fetiţa aşa cum ştie el mai bine. De exemplu, cu doar câteva zile în urmă, celebrul cântăreţ de manele a dus-o pe copilă într-un mall din Capitală şi i-a cumpărat hăinuţe de lux. 

La finalul sesiunii de shopping, precum un bărbat care se respectă, acesta a dorit să se răsfeţe. Aaşa că, fără să stea pe gânduri, împreună cu Ana Maria Florance, prinţesa sa, a mers într-o cafenea de fiţe. Fără să stea pe gânduri, acesta şi-a comandat un ceai, dornic să aibă parte de linişte.

Planul manelistului a fost dat rapid peste cap. În zonă, rârnd pe rând, şi-au făcut apariţia mai mulţi prieteni ai acestuia. Amabil, Sorinel Copilul de Aur s-a întreţinut cu amicii săi, care, evident, nu au ratat ocazia de a o admira pe prinţesa artistului. Cuminte, micuţa s-a lăsat alintată de toţi cei prezenţi.

Implicat într-un accident de circulaţie

La începutul acestei toame, Sorinel Copilul de Aur și fratele lui, Adrian Alecu, au fost implicați într-un accident rutier, în apropere de Olteniţa. Bolidul de lux în care se aflau cei doi a ajuns în afara părţii carosabile, apoi s-a răsturnat pe partea dreaptă, din cauza vitezei. 

Sorinel Copilul de Aur şi fratele său au fost transportați de urgență la un spital din zonă. După ce au fost supuşi unor investigaţii medicale, manelistul şi ruda sa au refuzat internarea și au decis să plece acasă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gata! S-a întrunit comandamentul pentru situaţii de urgenţă! Cine e persoana pe care Cristina Ich a ales-o să o ajute cu bebeluşul

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta da aroganţă! Cum se pregăteşte Gina Pistol pentru cel de-al treilea sezon al „Asia Express”

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro