VIDEO PAPARAZZI / Andreea Tonciu știe cum să-i țină gelozia în frâu. Surprinsă în preajma unui bărbat, în timp ce soțul are grijă de copil!

Chiar dacă viața de mămică presupune multe responsabilități, Andreea Tonciu are timp și de ea. Paparazzii SpyNews.ro au surprins-o alături de un bărbat misterios, în timp ce soțul e acasă cu fetița.

Andreea Tonciu își trăiește viața la maximum, și chiar dacă acasă o așteaptă o fetiță, vedeta își face timp și pentru ea. Bruneta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în compania unui bărbat, dar și a mai multor prieteni.

Cei trei au intrat într-un local de lux din Capitală, unde au petrecut minute bune alături de alți prieteni. S-au așezat la masă, iar Andreea Tonciu s-a simțit în largul ei, la un moment dat aprinzânu-și o țigară.

Au ieșit din cafenea, însă Andreea Tonciu nu a plecat singură. Lângă ea a apărut un alt bărbat cu care s-a urcat în bolidul ei de lux. Tânărul s-a pus pe scaunul din drepta și rapid au plecat de pe loc. 

După ceva timp, paparazzii SpyNews.ro, care au fost pe urmele Andreei Tonciu, au observat că vedeta merge să-și ia mama de la o florărie și pe care ulterior a lăsat-o în fața casei. Bruneta s-a dat jos din mașină, i-a deschis portiera din spate mamei, care a ieșit cu mai multe genți, și și-a continut traseul planificat. 

S-a zvonit că divorțează! 

Nu au fost puține situațiile în care au apărut informații cum că Andreea Tonciu va ajunge la separarea de soțul său, însă bruneta a infirmat acest lucru, argumentând că există certuri în familia sa, dar nu care să ajungă la divorț. ”E adevărat ca ne tot certăm zilnic. Că-și lasă șosetele aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm. O sa divorțez când or muri câinii ăștia”, a declarat Andreea Tonciu în umră cu ceva timp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro