VIDEO PAPARAZZI / Are copil acasă, dar doar poftele lui contează! De la ce nu se poate abţine un fotbalist celebru

+4 click pentru
galerie

Când vine vorba de poftele sale, nimic nu mai contează! Aşa pare să gândească fostul fotbalist Florin Bratu (39 de ani). Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Ca orice fost fotbalist de top, „Bratone” are micile sale plăceri nevinovate. În timp ce alţi ex-jucători din România se dau în vânt după petreceri bahice, cel poreclit „Mitralieră” stă departe de alcool, însă nu se poate abţine de la poftele de ordin culinar.

Recent, la ceas de seară, fostul mare fotbalist a simțit nevoia să guste ceva. Astfel, în loc să meargă acasă, la copil, Florin Bratu s-a dus într-o benzinărie, decis să-şi cumpărat un baton vegan. 

Pentru a reuşi să-şi satisfacă mica plăcere nevinovată, „Bratone” a fost nevoit să se aşeze la o coadă. Răbdător, a aşteptat să-i vină rândul, apoi a achiziţionat ceea ce îşi dorea cu ardoare. Abia apoi, fostul atacant s-a urcat la volanul autoturismului său şi s-a îndreptat spre casă, acolo unde îl aşteptau, fără îndoială, Andreea, frumoasa sa soţie, şi fiica, Melissa Antonia. 

Nu se lasă ispitit

Chiar dacă este căsătorit de 16 ani, femeile au roit în jurul lui Florin Bratu. Cu toate acestea, tânărul antenor a reuşit să nu cadă în ispită. Cum a reuşit acest lucru? 

“Stau departe de aventuri, de viața de noapte a Bucureștiului. Nu sunt un tip retras, însă prefer să-mi petrec timpul liber alături de cei dragi, adică de familie și de prieteni”, a dezvăluit Florin Bratu.

Tehnicianul are numai cuvinte de laudă la adresa a soţiei şi a fiicei sale: “Melissa a fost un dar de la Dumnezeu! Îmi înseninează viața. Fără fetele mele, nu aș fi reușit”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost petrecăreţ de top, dar s-a făcut băiat cuminte! Iată ce consumă, mai nou, Daniel Pancu

Citeşte şi: Imagini rare cu un fotbalist celebru! Nu scapă de „marcajul” iubitei nici măcar în timpul liber

În cariera sa de fotbalist, Florin Bratu a evoluat pentru Rapid, Tractorul Braşov, Galatasaray Istanbul, FC Nantes, Dinamo, Valenciennes, Litex Lovech, Gaz Metan Mediaş şi Gloria Bistriţa. Pentru echipa naţională, fostula atacant a bifat 14 selecţii şi a marcat două goluri.

Ca antrenor, “Bratone” le-a pregătit pe Dinamo II, CS Tunari, Dinamo şi Aerostar Bacău. De asemenea, “Mitralieră” a fost şi selecţionerul reprezentativei U19 a României.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro