VIDEO PAPARAZZI / Are tupeul la el. Florin Pastramă nu a ţinut cont de nimeni şi nimic. Ce a putut să facă soţul lui Brigitte, doar pentru a-şi satisface poftele

+5 click pentru
galerie

Pentru Florin Pastramă pofta-i lege, aşa că soţul lui Brigitte nu se lasă până nu-şi satisface până şi cea mai mică plăcere. Avem imaginile care stau dovadă.

De când s-a căsătorit cu Brigitte, Florin Pastramă şi-a schimbat comportamentul şi a început să fie mult mai pretenţios. Nimic nu-i stă în cale atunci când pofteşte la ceva, iar noi avem dovada.

Paparazii Spynews, cărora nu le scapă nimic, l-au surprins pe soţul lui Brigitte în timp ce se dădea în stambă în Capitală. Pentru că i s-a făcut poftă de o cafea bună, doar nu avea să-şi pună pofta în cui. Bineînţeles că a tras imediat pe dreapta şi a intrat în prima cafenea care i-a ieşit în cale.

Singur, fără scumpa sa soţie alături, Florin Pastramă nu a ţinut deloc cont de locul în care parchează şi cu un tupeu ieşit din comun şi-a lăsat bolidul de mulţi cai putere chiar pe trotuar.

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews se poate vedea că spaţiul lăsat liber de Florin Pastramă pentru pietoni este destul de mic, astfel că decizia sa de a-şi parca bolidul pe trotuar le-a cam provocat disconfort trecătorilor.

Dar, nu-i aşa, ce mai contează, atunci când te numeşti Florin Pastramă, iar soţia ta este nimeni alta decât Brigitte Pastramă?

Dacă nu ne credeţi pe cuvânt, vă invităm să urmăriţi imaginile surprinse de paparazzii Spynews, cărora nu le scapă niciodată nimic nimic.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro