VIDEO PAPARAZZI / Aşa da, Lili Sandu! Ai tras lozul cel mare! Cum se poartă Silviu Ţolu cu iubita sa, după ce au anunţat că vor deveni părinţi 

+6 click pentru
galerie

Lili Sandu a tras lozul cel mare. A aşteptat ce-a aşteptat marea dragoste, însă totul a meritat din plin. Actriţa este în culmea fericirii, iar noi avem dovada că Silviu Ţolu este cel mai atent bărbat.

Lili Sandu are un istoric greu în ceea ce priveşte relaţiile. Frumoasa vedetă s-a iubit cu mai mulţi băbaţi celebri, însă niciunul nu a fost în stare să-i îndeplinească marele vis, acela de a deveni mamă.

De ceva timp, Lili Sandu şi Silviu Ţolu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar în curând cei doi vor deveni părinţi pentru prima dată. Deşi nu mulţi le-au dat mari şanse la început, punând totul pe seama vârstei, ei bine cei doi au dovedit că dragostea lor este cu adevărat sinceră.

Şi aşa cum spuneam, Lili Sandu are, în sfârşit, parte de un bărbat pe sufletul ei. Vedeta a tras lozul cel mare, iar Silviu Ţolu reuşeşte să se ridice la nivelul aşteptărilor ei. Şi să ştiţi că nu spunem noi asta, ci imaginile suprinse de paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, vorbesc de la sine.

Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi, prin Capitală. Şi aşa cum puteţi vedea în continuare, Lili Sandu şi Silviu Ţolu fac împreună o echipă perfectă. De ce spunem asta? Ei bine, dacă alte vedete nu ar accepta să ''piardă'' timpul şi să-şi aştepte partenerii în maşină, nu acesta este şi cazul lui Lili Sandu, care nu este deloc deranjată, ba chiar stă cuminţică în maşină până când iubitul ei termină ce are de făcut într-un magazin.

Mai apoi, cei doi pleacă liniştiţi acasă, iar aici Silviu Ţolu primeşte ocazia de a-şi arăta dragostea pentru Lili Sandu. Acesta îşi ajută iubita să care o centură şi chiar şi o pereche de cizme, fără să-şi facă probleme că ar putea fi văzut de cineva în timp ce îi face capriciile iubitei. Şi, bineînţeles, aşa cum este frumos şi normal, Silviu îi permite partenerei să intre prima în curte, după ce au ajuns acasă.

În plus, nu am putut să nu observăm fericirea pe chipurile lor, mai ales că în doar câteva luni, Lili Sandu şi Silviu vor deveni părinţi pentru prima dată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro