VIDEO PAPARAZZI / Asta e ultima aroganţă a unui afacerist celebru! A ieşit în oraş cu un sfert de milion de euro la purtător  

+4 click pentru
galerie

Jean Valvis (64 de ani) este, fără îndoială, un afacerist de succes, cu o situaţie materială de invidiat. Supranumit „Regele apei minerale”, fostul acţionar al clubului Rapid îşi permite orice aroganţă! Ultima sa apariţie publică i-a lăsat mască pe toţi! Celebrul bărbat a mers în oraş cu un sfert de milion de euro la purtător.

Cu câteva zile în urmă, Jean Valvis şi-a răsfăţat soţia şi pe unul dintre băieţii săi într-un restaurat de fiţe din Capitală. Afaceristul a profitat de această ocazie şi şi-a etalat comorile.

Mai exact, Jean Valvis s-a plimbat prin oraş cu o maşină de lux, care a costat peste 200.000 de euro, şi a purtat un ceas din aur alb, al cărui preţ se ridică la minimum 30.000 de euro.

În schimb, familia celebrului afacerist nu a ţinut să iasă în evidenţă. Nici soţia greco-elveţianului, nici fiul său nu au etalat vreo bijuterie. Ba mai mult, puştiul „regelui apei minerale” a mers la local în tricou şi în pantaloni scurţi. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care i-au filmat pe cei trei.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Trăieşte regeşte şi pe toţi îi răsplăteşte! Omul alături de care Cristi Borcea a făcut legea la Dinamo, surprins în timp ce dădea şpagă!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce transformare pentru Cristian Boureanu! Din bărbat rebel, a devenit iubit model! Iată cum o răsfaţă pe Laura Dincă

Născut la 16 iunie 1954, în Elveţia, la Geneva, Jean Valvis desfăşoară afaceri în demenii precum apele minerale, vinul, a energia verde și agricultura bio. Specialiştii spun că averea acestuia se ridică la peste 35 milioane de euro.

Jean Valvis a cochetat şi cu fotbalul. Cunoscutul afacerist a fost acţionar la Rapid şi s-a bucurat de câştigarea unui titlu şi a unei Supercupe a României.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest