VIDEO PAPARAZZI / Banii n-aduc fericirea! Imaginile care spun totul despre relaţia pe care Tristan Tate o are cu partenera sa

+4 click pentru
galerie

Tristan Tate are o situaţie materială excelentă, este celebru, dar se află departe de a fi un bărbat împlinit sută la sută din punct de vedere sentimental. Imaginile suprinse de paparazzii Spynews.ro demonstrează faptul că banii nu-i aduc fericirea. 

După ce s-a despărţit de Bianca Drăguşanu, Tristan Tate a schimbat femeile ca pe şosete. Însă, de ceva vreme, milionarul britanic pare că s-a cuminţit. El are o relaţie cu Cristina Pazurati, o blondină focoasă, pe care o răsfaţă de mama focului. Cu toate acestea, englezul nu este chiar cel mai fericit reprezentant al sexului tare.

Recent, Tristan Tate şi iubita sa şi-au făcut apariţia pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. Însoţiţi de un prieten, cei doi au fost protagoniştii unor momente uluitoare. 

În loc să-şi şoptească vorbe dulci şi să stea la poveşti cu amicul lor, aceştia şi-au găsit o altă ocupaţie. Pentru câteva minute bune, englezul şi iubita sa au stat cu ochii aţintiţi asupra telefoanelor mobile. Nebăgat în seamă, prietenul a procedat la fel.

Liniştea a fost spartă de  Cristina Pazurati. Blondina le-a arătat celor doi ceva pe telefonul său. Astfel, femeia a reuşit să-l facă să zâmbească pe celebrul său iubit. 

Vrea să devină tătic

Chiar dacă nu este însurat, Tristan Tate se gândeşte foarte serios să aibă copii. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, milionarul a mărturisit că vrea să devină tătic de băieţi.

„În următorii 2-3 ani îmi doresc să am copii, dar nu mă căsătoresc acum, nu am de gând să mă căsătoresc acum”, a declarat Tristan Tate, care a adăugat: „Cred foarte tare că este datoria mea, ca bărbat, să am copii, mai ales băieţi”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de aroganţe, nimeni nu îl întrece pe „Regele şoselelor”! Iată de ce a fost în stare celebrul ZED

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Prietenul la nevoie se cunoaşte! Gestul prin care Bromania şi-a impresionat un amic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest