VIDEO PAPARAZZI / Banii n-aduc fericirea! Imaginile care spun totul despre relaţia pe care Tristan Tate o are cu partenera sa

+4 click pentru
galerie

Tristan Tate are o situaţie materială excelentă, este celebru, dar se află departe de a fi un bărbat împlinit sută la sută din punct de vedere sentimental. Imaginile suprinse de paparazzii Spynews.ro demonstrează faptul că banii nu-i aduc fericirea. 

După ce s-a despărţit de Bianca Drăguşanu, Tristan Tate a schimbat femeile ca pe şosete. Însă, de ceva vreme, milionarul britanic pare că s-a cuminţit. El are o relaţie cu Cristina Pazurati, o blondină focoasă, pe care o răsfaţă de mama focului. Cu toate acestea, englezul nu este chiar cel mai fericit reprezentant al sexului tare.

Recent, Tristan Tate şi iubita sa şi-au făcut apariţia pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. Însoţiţi de un prieten, cei doi au fost protagoniştii unor momente uluitoare. 

În loc să-şi şoptească vorbe dulci şi să stea la poveşti cu amicul lor, aceştia şi-au găsit o altă ocupaţie. Pentru câteva minute bune, englezul şi iubita sa au stat cu ochii aţintiţi asupra telefoanelor mobile. Nebăgat în seamă, prietenul a procedat la fel.

Liniştea a fost spartă de  Cristina Pazurati. Blondina le-a arătat celor doi ceva pe telefonul său. Astfel, femeia a reuşit să-l facă să zâmbească pe celebrul său iubit. 

Vrea să devină tătic

Chiar dacă nu este însurat, Tristan Tate se gândeşte foarte serios să aibă copii. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, milionarul a mărturisit că vrea să devină tătic de băieţi.

„În următorii 2-3 ani îmi doresc să am copii, dar nu mă căsătoresc acum, nu am de gând să mă căsătoresc acum”, a declarat Tristan Tate, care a adăugat: „Cred foarte tare că este datoria mea, ca bărbat, să am copii, mai ales băieţi”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de aroganţe, nimeni nu îl întrece pe „Regele şoselelor”! Iată de ce a fost în stare celebrul ZED

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Prietenul la nevoie se cunoaşte! Gestul prin care Bromania şi-a impresionat un amic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro