VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de făcut cadouri, nimeni nu o întrece pe Bianca Drăguşanu! Iată cum şi-a surprins vedeta o prietenă

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu face ce face şi reuşete să impresioneze! Când vine vorba de făcut cadouri, nimeni nu o întrece pe vedetă. Recent, superba blondină şi-a lăsat fără cuvinte una dintre cele mai bune prietene.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Bianca Drăguşanu în timp ce ieşea dintr-un salon de înfrumuseţare.Cu telefonul lipit de urechea dreaptă, blondina s-a urcat la volanul bolidului său şi s-a îndreptat spre atelierul de croitorie pe care îl deţine în Bucureşti.

Odată ajunsă la faţa locului, Bianca Drăguşanu a fost protagonista unui moment de senzaţie. Blondina a coborât din maşină şi, fără să stea pe gânduri, a scos din portbagaj un usruleţ de pluş şi un superb aranjament floral.

Aşadar, vedeta nu a mers la lucru, ci ca să o serbeze pe una dintre prietenele sale, care se afla deja în atelier. Evident, Bianca Drăguşanu a reuşit să-şi impresioneze amica.

„Am un singur şef”

Chiar dacă taie şi spânzură în atelierul de croitorie pe care îl patronează, Binaca Drăguşanu nu mişcă în front în faţa fiicei sale. Recent, vedeta a postat pe o reţea de socializare o fotografie prin care descrie energia fetiței: ,,Un singur şef am și eu și normal ca nu stă la pozat. Titirez Sofia în acțiune''.

A divorţat de Alex Bodi?

În ultimele zi au apărut zvonuri conform cărora Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi divoțat. Afaceristul a ţinut să lămurească problema, în exclusivitate pentru Antena Stars.

,,Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. (...) Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. (...) Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid", a declarat, pentru Star Matinal, Alex Bodi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Experiențele la limită trăite la „Asia Express” le-au adus obiceiuri ciudate! Cocuța și Bogdan Boantă, surprinși noaptea, lângă cimitir! Ce făceau

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu Matilda Pascal Cojocărița! Iată ce a făcut vedeta la munte, după lăsarea serii

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest