VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de fiica ei, îi face orice plăcere! Paula Chirilă, surprinsă în timp ce aruncă teancuri de bani, la cumpărături

+3 click pentru
galerie

Paul Chirilă este o femeie de succes, dar și o mămică cu normă întreagă! Vedeta știe că cea mai importantă persoană din viața ei este chiar fiica sa și atunci când vine vorba de ea, blondina îi face orice plăcere!

Sărbătorile se apropie cu repeziciune, așa că vedetele noastre se pregătesc întocmai pentru ea mai frumoasă perioadă din an. 

Ei, și ce Sărbători sunt acelea, fără cadouri, cumpărături și portofele golite? Paula Chirilă știe cum să gestioneze situațiile de acest gen, însă atunci când și fiica ei este în ecuație, lucrurile se schimbă. 

Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe Paula Chirilă la cumpărături, alături de fiica sa. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantaloni negri, o bluză neagră, o geantă animal print și părul prins lejer, Paula Chirilă s-a pregătit pentru marea aventură din supermarketuri! Înarmată cu răbdare, dar și cu un portofel care să-i permită orice moft, vedeta a alergat minute bune alături de fiica ei, prin supermarket, pentru a cumpăra toate cele necesare pentru Sărbători și nu numai. 

Pline de voie bună, cele două s-au distrat pe cinste, iar Paula Chirilă a demonstrat că o mămică singură poate oricând să se descurce, în orice situație. 

Fără să stea pe gânduri, Paula Chirilă a golit rafturile din magazine, spre bucuria celei mici. Paula Chirilă a cumpărat tot ce avea nevoie și atât ea, cât și fiica sa nu s-au grăbit deloc, căci ce poate fi mai frumos pe lume decât timp de calitate, petrecut în compania persoanelor iubite? Iar atunci când îmbini utilul cu plăcutul, iese o sesiune de shopping ca la carte! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro