VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de pofte, Carmen Șerban uită de ea, ba chiar să se și.. încalțe! Așa a fost surprinsă artista, la cumpărături

+4 click pentru
galerie

Face ce face și ajunge iar în atenția presei! Carmen Șerban, graba strică treaba! În goana după cumpărături, artista a uitat ea, ba chiar să se și.. încalțe?! Da, da, nu glumim, iar paparazzii Spynews.ro au surprins totul în detaliu! 

Carmen Șerban se numără printre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, având o carieră impresionantă pentru care a muncit mult de-a lungul timpului. Cu toate că nu mai este atât de activă, cântăreața nu scapă de ochii atenți ai presei, dar mai ales, de cei ai paparazzilor Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România! 

Așa dă Carmen Șerban ”moda”

Artista a fost surprinsă în timp ce cobora din mașină, cu scopul de a merge la cumpărături și de a se aproviziona cu cele necesare. Însă, nu asta ne-a atras atenția în mod deosebit, ci modul în care s-a afișat cântăreața. Vestă, bluză și blugi, până aici totul normal, dar în jos.. ce facem, măi Carmen Șerban? Când vine vorba de pofte, vedeta uită de ea, ba chiar să se și încalțe, căci a plecat de acasă direct în.. papuci

Da, da, nu glumim deloc, iar imaginile surprinse de paparazzii noștri vă demonstrează asta din plin! Ajunsă în supermarket, artista a zăbovit ceva timp, luând la mână toate produsele, nefiind foarte sigură în legătură cu ceea ce voia să cumpere. A pus în coș, apoi a pus la loc și tot așa, un întreg proces. 

Nu a lipsit nici masca

Este de apreciat faptul că artista respectă cu sființenie restricțiile impuse de către autorități, căci se protejează ca la carte cu mască. După ce a terminat, Carmen Șerban a ieșit cu pungile pline de bunătăți, semn că știe cum să se răsfețe și s-a îndreptat către mașină. Și-a pus cumpărăturile în spate, s-a urcat la volanul autoturismului său și a plecat mai departe. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro