VIDEO PAPARAZZI / Cât de bine îl prinde rolul de tată pe Nelu Bud! Iată cum îşi răsfaţă fiul fostul Corinei

+4 click pentru
galerie

Despărţirea de Corina nu îl împiedică pe Nelu Bud să fie un tată model. Afaceristul este trup şi suflet alături de fiul său, Robin, iar răsfăţul nu lipseşte din viaţa puştiului. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Recent, Nelu Bud i-a oferit băiatului său o seara de vis, ca între băieţi. Afaceristul l-a dus pe adolescent într-un restaurant de fiţe din Capitală, pentru o cină de neuitat. Surpriză! La masa celor doi au luat loc şi cei mai buni prieteni ai fostului soţ al cântăreţei. Robin nu a fost deloc deranjat de acest lucru.

Ca orice puşti de vârsta sa, după ce a terminat de mâncat, băiatul şi-a concentrat atenţia asupra telefonului mobil. Robin s-a jucat de zor, în timp ce tatăl său şi amicii acestuia au stat la taclale. Totul a durat aproximativ două ore, iar copilul s-a simţin minunat în compania părintelui său şi a prietenilor acestuia.

Îl ţine în joc de glezne

Chiar dacă relaţia pe care a avut-o cu Corina s-a încheiat în 2016, Nelu Bud a rămas la cheremul artistei. Ori de câte ori aceasta îi cere, afaceristul are grijă de Robin, rămas în custodia mamei sale.

„Îmi petrec timpul cu Robin, băiețelul meu, atunci când nu sunt plecată. Când am concerte, el rămâne cu mama mea, și cu tatăl lui”, a declarat vedeta.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gică Popescu e bărbatul ideal! „Baciul” i-a cumpărat soţiei un bolid de 100.000 de euro

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Fericirea are chipul ei! Gabriela Cristea e numai zâmbete, de când a rămas gravidă! Imagini exclusive cu vedeta la medic

Corina şi Nelu Bud au format un cuplu pentru aproape 20 de ani. Cei doi îl au împreună pe Robin, care a venit pe lume în noiembrie 2008. Relaţia lor s-a încheiat, după ce celebrul afacerist a fost surprins în compania unei brunete pe care a dus-o acasă, în timp ce artista se afla în Poiana Brașov, acolo unde avea concert.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest