VIDEO PAPARAZZI / Cătălin Botezatu a dat în mintea copiilor! Iată de ce a fost în stare celebrul creator de modă la un eveniment cu ştaif

+4 click pentru
galerie

Bărbat celebru şi bogat, Cătălin Botezatu nu încetează să ne uimească! Recent, la un eveniment cu ştaif, creatorul de modă a dat în mintea copiilor, de dragul unui lucru care i-a adus aminte de vremurile de odinioară.

Aflat în compania Ralucăi Bădulescu, buna sa prietenă, Cătălin Botezatu a surprins pe toată lumea! În timp ce ceilalţi participanţi la evenimentul respectiv au ales să consume numai preparate şi băuturi alese, designer-ul a dat iama în desertul preferat de cei mici.

Cătălin Botezatu a mâncat vată de zahăr pe băţ. Precum un puşti pofticios, celebrul creator de modă a rupt de zor din deliciosul produs. În doar câteva minute, în faţa sa a mai rămas doar băţul.

Stă cu ochii pe Bianca Drăguşanu

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu de foarte multă vreme, Cătălin Botezatu este atent la fiecare mişcare a blondinei şi nu își ascunde niciodată părerile atunci când vine vorba de aceasta. Aşa s-a întâmplat şi atunci când designer-ul a aflat despre incidentul în care Alex Bodi a luat-o pe Bianca Drăguşanu pe sus, totul terminându-se cu intervenția Poliției.

„De-ale Biancăi. Unde e iubire, pasiune este și nebunie. Nu e nimic special. Când iubești o femeie poți să faci orice nebunie. Să o răpești, să fugi cu ea în lume, să te sinucizi, Doamne, ferește, să nu faceți asta! Recurgi la tot felul de tertipuri, pentru a-i demonstra femeii respective că ai nevoie de ea. A venit și Poliția?! Foarte bine! A fost spectacol, a fost show. Glumesc… Asta este viața noastră, a persoanelor publice, iar probabil este firesc să se întâmple și asta. Probabil… zic și eu”, a spus Cătălin Botezatu.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Alex Piţurcă are iubită descurcăreaţă! Iată ce face Cristina Ich atunci când rămâne fără bani

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de distracţie, nimeni nu îi întrece! Antonia, Alex Velea, CRBL şi Matteo, surprinşi în timpul unei petreceri de pomină

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro