VIDEO EXCLUSIV / Alex Piţurcă are iubită descurcăreaţă! Iată ce face Cristina Ich atunci când rămâne fără bani

+4 click pentru
galerie

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei de la noi, dar și una dintre cele mai descurcăreţe! Chiar şi atunci când Alex Piţurcă nu e prin preajmă, vedeta ştie să iasă din orice încurcătură. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

"Ce face românul când rămâne fără bani? Mai schimbă o sută de euro!" - este o glumă care i se potriveşte de minune Cristinei Ich. Cu câteva zile în urmă, aflată în oraş, iubita lui „Piţi” Junior a constatat că în portofelul ei nu se mai află nciun leu.

Fără să intre în panică, celebra femeie a apelat la o soluţie de avarie. Cristina Ich a mers la prima casă de schimb valutar care i-a ieşit în cale şi, în câteva minute, a rezolvat problema.

După ce a schimbat o sumă importantă de euro, cu telefonul lipit de o ureche, vedeta şi-a văzut liniştită de plimbarea prin Bucureşti. Nici măcar terasele din zonă nu au făcut-o pe Cristina Ich să facă un popas.

Nu mai vrea să fie vedetă pe internet

Cândva o mare amatoare de făcut story-uri pe Instagram, Cristina Ich a lăsat-o mai moale cu această pasiune. Imediat, gurile rele au luat-o în vizor. Recent, iubita lui Alex Piţurcă le-a răspuns acestora.

„Unele îmi spuneţi că nu mai fac story-urile dinainte. Eu cred că am făcut destule până acum, am vorbit despre orice. Pur şi simplu nu mai am chef să le fac, nu pentru că sunt într-o relaţie. Eu când sunt într-o relaţie, oricum fac ceea ce vreau eu. Ce-aţi vrea să vă spun? Cum e într-o relaţie? Cât de fericită sunt şi din astea cum fac toate alea...<<ce bine e într-o relaţie>>. Să vă povestesc cum e într-o relaţie şi secretul fericirii, penibilităţi de genul acesta? Nu sunt genul. Alexandru mă susţine”, a spus, pe Instagram, Cristina Ich.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cel mai dur bărbat din România se pregăteşte să devină tătic pentru a doua oară! Imagini exclusive cu soţia acestuia însărcinată

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Toţi bărbaţii au înnebunit când au văzut-o pe soţia lui Gabi Enache! Lena, apariţie fierbinte într-un centru comercial

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro