VIDEO PAPARAZZI / Toţi bărbaţii au înnebunit când au văzut-o pe soţia lui Gabi Enache! Lena, apariţie fierbinte într-un centru comercial

+4 click pentru
galerie

Gabi Enache (28 de ani) are de ce să fie mândru! Soţia fotbalistului de la Dunărea Călăraşi arată demenţial! Recent, într-un centru comercial, Lena a pus pe jar suflarea masculină. Totul s-a întâmplat sub privirile paparazzilor Spynews.ro!

Obişnuit să fie ţinta vânătorilor de autografe şi de fotografii, Gabi Enache a fost eclipsat de propria nevastă. Cu câteva zile în urmă, celebrul fotbalist şi soţia sa au ieşit la shoopping, într-un mall din Capitală, iar Lena a fost în centrul atenţiei.

Îmbrăcată complet în negru, cu o pereche de pantaloni mulaţi, superba blondină a atras toate privirile. Inevitabil, bărbaţii aflaţi în centrul comercial au fost atraşi de formele soţiei fostului jucător de la FCSB.

Nefiind deranjat de acest lucru, Gabi Enache şi-a văzut liniştit de treburile sale. Hotărât să-şi cumpere un smartwatch de ultimă generaţie, fotbalistul a luat la rând magazinele de profil. Precum o soţie iubitoare, Lena a stat numai lângă bărbatul ei, iar din când în când a discutat cu acesta despre produsele expuse pe rafturi.

A primit mesaje de ameninţare

Gabi Enache şi Lena formează, fără îndoială, un cuplu controversat. Pentru a se însura cu blondina, fotbalistul a divorţat de Mădălina, prima sa soţie, alături de care are un copil. Imediat, gurile rele au sărit ca arse, iar cei doi au avut de suferit. Ba mai mult, actuala nevastă a fundaşului a primit mesaje de ameninţare.

"Toate problemele prin care am trecut ne-au unit şi mai mult. Suntem împreună şi ne iubim tot mai mult pe zi ce trece. Au fost foarte mulţi oameni care au vrut să ne despartă, la început, au vrut să ne facă rău, am primit chiar şi mesaje pe telefon, mesaje cu număr, în care îmi spuneau tot felul de lucruri", a declarat, pentru „Star Matinal”, Lena.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Nicorescu, neputincios în faţa destinului! Milionarul a privit cum bolidul pe care a dat 500.000 de euro a fost scrijelit de un neisprăvit

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Viaţa de huzur, un fleac pentru Mădălin Voicu! Iată cum îşi răsfaţă celebrul bărbat iubita şi copiii

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest