VIDEO PAPARAZZI / Ce se mai respectă. Politician celebru, prins cu mândruţa la restaurant. Cum o răsfaţă fostul consilier din Guvernul Dăncilă pe domniţa de lângă el

+5 click pentru
galerie

Ce se mai respectă. Un politician celebru a ieşit în oraş la braţul unei domnişoare, iar felul în care a răsfăţat-o ar face pe oricine invidios. Noi avem imaginile şi vi le prezentăm şi vouă.

Paparazii Spynews, cărora nu le scapă nimic, l-au surprins în oraş pe unul dintre foştii consilieri din Guvernul Dăncilă în timp ce se plimba la braţ cu o reprezentantă a sexului frumos.

Ilie Mario Rafael, pentru că despre acesta este vorba, a fost surprins în oraş, în timp ce se plimba fără nicio grijă la braţul unei femei. La un moment dat, cei doi au intrat într-un restaurant de fiţe din Capitală, aici unde, ce credeţi, au petrecut minute bune.

Ba chiar s-a aşternut şi întunericul până când cei doi au decis să părăsească localul, semn că s-au simţit foarte bine împreună. În plus, după ce au plecat de la restaurant, Ilie Mario Rafael şi femeia de lângă el păreau foarte zâmbitori, semn că întâlnirea a fost una extrem de plăcută.

Cine este Ilie Mario Rafael

Pentru cei care nu ştiu foarte multe despre Ilie Mario Rafael, aflaţi că acesta este nimeni altul decât un fost şef de cabinet al lui Codrin Ştefănescu, dar şi gardă de corp pentru Liviu Dragnea, la procesul de la Înata Curte de Casaţie şi Justiţie.

Acesta a ajuns în atenţia publică în urmă cu trei ani, atunci când a făcut scut pentru a-i sări în ajutor lui Dragnea. Ulterior acesta a fost numit consilier al Vioricăi Dăncilă, însă nu a rezistat în funcţie decât câteva luni, fiind demis de aceasta.

Mai multe surse politice spuneau în urmă cu ceva timp, potrivit informaţiilor din presă, că Ilie Mario Rafael este omul bun la toate, el ajungând în atenţia publică în momentul în care l-a apărat pe Liviu Dragnea. Nu i-a fost deloc greu, pentru că acesta ar deţine o sală de culturism în Rahova.

În plus, se pare că lui Ilie Mario Rafael nu îi place doar politica, pentru că pe internet circulă şi un clip cu el în care este protagonistul unei manele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro