VIDEO PAPARAZZI / Cocolarul ''şifonat'' de vatman, un romantic incurabil. S-a dat în stambă, din nou, pe străzile din Capitală. Ce cadou i-a luat iubitei

+5 click pentru
galerie

Cocalarul ''şifonat'' de vatman în Capitală a dat-o pe spate pe iubită, în luna iubirii. Tânărul pare a fi un romantic incurabil, iar gestul său, cu siguranţă, a impresionat-o pe partenera de viaţă.

Tânărul, care a ajuns în atenţia publică după ce a încercat să şicaneze un vatman în Bucureşti, a vrut să-i facă o surpriză pe măsură iubitei sale. Pentru că ne aflăm în luna iubirii, tânărul a ţinut să o impresioneze pe femeia pe care o iubeşte. Şi cu siguranţă gestul său i-a atins inima, pentru că, nu-i aşa, mai rar vezi în ziua de astăzi bărbaţi plimbând pe străzile din Capitală ursuleţi de pluş, atenţie, nu orice culoare, ci roz.

Paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, l-au surprins pe tânăr ziua în amiază mare, în timp ce îi căuta cadou iubitei. Nu vă imaginaţi că a luat cu asalt magazinele din mall, nici pe departe. Acesta a apelat la produsele oferite de un magazin de la colţul blocului, acolo unde a găsit darul potrivit pentru femeia visurilor sale: un urs de pluş imens, roz bombon.

Fără să stea prea mult pe gânduri, tânărul, care a şicanat un vatman în trafic, a decis să plece acasă cu celebrul urs de pluş. După ce a achitat produsul, strecurându-se printre maşini, acesta a aruncat ursul în portbagaj şi a fugit acasă, acolo unde îl aştepta dragostea vieţii lui. Dacă i-a plăcut sau nu cadoul, doar ei doi ştiu, dar noi credem că un asemenea gest nu avea cum să nu o impresioneze până la lacrimi pe cea care i-a furat inima.

Vă reamintim că tânărul a ajuns în atenţia publică, după ce a încercat să şicaneze un vatman în trafic. Deranjat de gestul său, conducătorul tramvaiului, la rândul lui, a decis să se răzbune, lovindu-i maşina.

În urma incidentului, şoferul ''şmecher'' a rămas fără permis pentru o perioadă scurtă de timp și a primit și o amendă de 2.200 de lei. La rândul lui, pe numele vatmanului s-a întocmit un dosar penal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro