VIDEO PAPARAZZI / Cum a fost surprinsă Margherita imediat după audierile de la Poliție! Gestul făcut de Ioniță pentru fiica sa, după ce a fost prinsă drogată la volan

VIDEO PAPARAZZI / Cum a fost surprinsă Margherita imediat după audierile de la Poliție! Gestul făcut de Ioniță pentru fiica sa, după ce a fost prinsă drogată la volan © arhivă

Noi dezvăluiri apar în cazul Margheritei de la Clejani! Cum a fost surprinsă vedeta de către paparazzii Spynews.ro, imediat după audierile de la Poliție? Gestul făcut de Ioniță pentru fiica sa, după ce a fost prinsă drogată la volan!

Astăzi, o nouă veste a șocat lumea mondenă din România: Margherita de la Clejani a provocat un accident și a fost prinsă drogată la volan. Dis de dimineață, toată presa a bubuit, fiind îndeaproape pe urmele vedetei. Acum, noi dezvăluiri apar în acest caz! Paparazzii Spynews.ro, vigilenți ca de fiecare dată, au surprins-o pe Marga imediat după audierile de la Poliție. 

Gestul făcut de Ioniță pentru fiica sa

Așa cum se poate observa și în imagini, Ioniță, ca un tată grijuliu, și-a dus fiica acasă, pentru a se liniști după toată nebunia prin care a trecut azi. Deși familia Margăi, cât și ea, susține că nu a consumat substanțe interzise, comunicatul oferit de către autorități contrazice întru-totul spusele lor. 

Margherita de la Clejani, primele declarații după accidentul din Capitală

Imediat după ce a avut loc accidentul, vedeta a declarat că totul s-a întâmplat din neatenție, deoarece își făcea buzele și se uita în oglindă. 

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine”, a declarat Margherita. În plus, a negat că ar fi consumat substanțe interzise, devenind recalcitrantă la auzul întrebărilor reporterilor despre acest subiect.

„Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a mai afirmat vedeta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro