VIDEO PAPARAZZI / De la cârciuma din cartier, la patiseria din colțul străzii. Mitică Popescu, imagini incendiare alături de o doamnă cochetă!

+3 click pentru
galerie

”Dragostea trece și prin stomac”, cam așa putem spune despre imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro în care Mitică Popescu este însoțit de o doamnă cochetă, dar totodată misterioasă. 

Actorul Mitică Popescu nu scapă de viziorul paparazzilor SpyNews.ro care au fost pe urmele lui și au observat ce face celebrul actor în timpul său liber. Dornic de o ieșire în oraș, Mitică Popescu a fost surprins alături de o doamnă cochetă cu care a mai fost văzut de mai multe ori.

 

Cei doi s-au plimbat pe străzile Bucureștiul, iar la un moment dat s-au oprit în fața unei patiserii. După ce au așteptat la coadă, doamna care l-a însoțit pe actor și-a cumpărat un produs de panificație, iar ulterior și-au văzut de drum liniștiți. Ușor grăbită, femeia a mers mai rapid decât celebrul actor, care a rămas cu câțiva pași în spate. În cele din urmă, Mitică Popescu a reușit să fie la pas cu partenera cu care a ieșit, și destul de atenți și-au continuat plimbarea prin Capitală. 

La 81 de ani, își permite să facă ce vrea

Vârsta înaintată a marelui actor îi permite acum acestuia să facă cât mai multe activități, pe care nu le-ar fi făcut în tinerețe din cauza lipsei timpului. Acum actorul reușește să iasă la plimbare alături de doamne misterioase, dar și să-și facă și plăcerile. În urmă cu doar câteva luni, Mitică Popescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce își ”făcea viața” într-o cârciumă alături de câtiva prieteni. 

Văduv de 20 de ani 

Mitică Popescu a rămas văduv în urmă cu 20 de ani, iar de atunci nu a mai reușit să se mai regăsească. Actorul a fost căsătorit cu soția sa timp de două decenii, iar dispariția acesteia i-a provocat foarte multă durere. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro