VIDEO PAPARAZZI / De Sărbători, soţia lui Pepe le dă bărbaţilor fiori! Aparaţie de senzaţie a Ralucăi

+4 click pentru
galerie

Pepe are de ce să fie fericit! Soţia sa arată demenţial şi, în plus, l-a scăpat, cel puţin la prima vedere, de grijile legate de venirea lui Moş Crăciun! Femeie modernă, Raluca şi-a făcut singură un cadou.

Chiar dacă este nevasta unuia dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, Raluca Pascu nu stă degeaba! În timp ce Pepe este ocupat cu concertele pe care le are în această lună, soţia acestuia munceşte de zor la grădiniţa de lux pe care o deţine.

Din când în când, nevasta cântăreţului simte nevoia să se răsfeţe. Uneori chiar la locul de muncă! Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Raluca a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în apropierea grădiniţei sale, în timp ce cobora din maşina de zeci de mii de euro pe care o conduce.

Înainte de a intra în instituţia pentru educarea și instruirea copiilor, cu telefonul mobil la ureche, soţia lui Pepe i-a tăiat respiraţia unui curier care o aştepta de câteva minute. Îmbrăcată în negru, cu pantaloni mulaţi pe picioare, vedeta l-a făcut, cu siguranţă, pe bărbat să suspine.

Neinteresată de acest aspect, Raluca a luat pachetul voluminos de la curier, apoi s-a făcut nevăzută. Deşi nu ştim ce se afla în interiorul cutiei respective, cert este că nevasta lui Pepe a intrat fericită în grădiniţa sa de lux.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Bittman, mână largă înainte de Sărbători! Artistul a făcut „curăţenie” în cont în doar câteva minute

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Badea şi-a îndeplinit visul! Soţia actorului este însărcinată! Avem primele imagini cu graviduţa

Pe numele său adevărat Ionuț Nicolae Pascu, Pepe s-a căsătorit civil cu Raluca în 2012, iar pe 21 iulie 2014, cei doi s-au cununat religios.

Pepe și Raluca au împreună două fetiţe minunate: pe Maria şi pe Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii, în 2015. Până să o cunoască pe Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 și până în 2011, cu Oana Zăvoranu. Cei doi au divorțat cu scandal. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro