VIDEO PAPARAZZI / Dan Bittman, mână largă înainte de Sărbători! Artistul a făcut „curăţenie” în cont în doar câteva minute

+4 click pentru
galerie

Febra Sărbătorilor de iarnă nu le ocoleşte pe vedetele autohtone! De exemplu, în această perioadă a anului, Dan Bittman (56 de ani) este un om cu mâna largă. Recent, în doar câteva minute, celebrul cântăreţ a făcut „curăţenie” în cont.

Cu câteva zile în urmă, după căderea întunericului, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Dan Bittman într-o benzinărie din Capitală. Îmbrăcat în jeanşi şi într-o geacă groasă, cu capul acoperit de o căciulă, cântăreţul s-a pus pe cheltuit lovele.

Mai exact, acesta a profitat de facilităţile oferite de staţia de alimentare auto şi a transferat o sumă de bani. Operaţiunea a durat câteva minute, timp în care Dan Bittman a dat dovadă de o vigilenţă totală. Cântăreţul s-a uitat în stânga şi în dreapta de câteva ori, semn că nu dorea să fie reperat de vreun curios.

După ce a terminat de făcut transferul, îndrăgitul cântăreţ a părăsit benzinăria cu telefonul mobil la ureche. Probabil, acesta discuta cu persoana căreia i-a trimis banii. Apoi, bucuror că totul a decurs aşa cum şi-a dorit, Dan Bittman s-a urcat în bolidul său de lux şi s-a făcut nevăzut.

O singură femeie contează pentru el

Deși a avut parte de unele dintre cele mai frumoase și apreciate reprezentante ale sexului slab din România, Dan Bittman s-a oprit la o singură femeie. Liliana a fost cea care, spre deosebire de Mihaela Rădulescu, Nadine, Alexandra Dinu, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu sau Tania Budi, dar și multe alte cântărețe, actrițe sau dansatoare, a știut ce trebuie să facă ca să-l țină aproape de ea pe artist. Ei au împreună trei copii, toţi băieţi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Badea şi-a îndeplinit visul! Soţia actorului este însărcinată! Avem primele imagini cu graviduţa

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Îl traduce pe Petrişor Ruge? Sandra Izbaşa, întâlnire suspectă cu un bărbat misterios! Răsfăţ şi multe zâmbete „nevinovate”

Născut la 29 martie 1962, în Bucureşti, Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România. Începânt cu anul 1985, acesta a devenit liderul trupei Holograf.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro