VIDEO PAPARAZZI / Îl traduce pe Petrişor Ruge? Sandra Izbaşa, întâlnire suspectă cu un bărbat misterios! Răsfăţ şi multe zâmbete „nevinovate”

+5 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Deşi toată lumea o ştia fată cuminte şi, mai ales, fidelă lui Petrişor Ruge, dansatorul cu care s-a certat şi s-a împăcat de nenumărate ori, Sandra Izbaşa a ieşit în oraş cu un alt bărbat. Pentru câteva ore, fosta gimnastă a avut parte de răsfăţ total.

Cu câteva zile în urmă, după căderea întunericului, însoţită de un bărbat misterios, Sandra Izbaşa şi-a făcut apariţia într-o cafenea amplasată într-un mall din Capitală. Pentru mai bine de o oră, cei doi au stat la taclale, iar zâmbetele le-au acoperit feţele. La un moment dat, bărbatul a pus mâna pe telefonul mobil şi i-a făcut mai multe fotografii blondinei.

Seara nu s-a încheiat însă aşa. De la cafenea, Sandra Izbaşa şi misteriosul bărbat au mers la film. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, cei doi au intrat în sala de cinema „înarmaţi” cu floricele şi sucuri.

Apoi, deşi au plecat din centrul comercial fiecare cu maşina lui, aceştia şi-au dat întâlnire într-o benzinărie. Acolo, fosta gimnastă şi-a alimentat autoturismul cu carburant şi şi-a şters geamurile de zăpadă. Evident, printre toate acestea, cei doi au mai povestit un pic, prilej cu care misteriosul bărbat a zâmbit de mai multe ori. La final, după o seară de ţinut minte, fiecare a luat-o pe drumul său.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pe bărbaţi îi lasă mască, însă ea doar se răsfaţă! Alexandra Becali, apariţie devastatoare într-un mall

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Anca Serea a comis-o cu un gest incredibil! A sfidat pe toată lumea şi şi-a văzut de treabă

Sandra Izbaşa (28 de ani) s-a născut la 18 iunie 1990, în Bucureşti. Ea a început gimnastica la vârsta de patru ani. În cariera sa, fosta mare sportivă a cucerit 27 de medalii la Campionatele Europene, Campionatele Mondiale şi la Jocurile Olimpice, 13 dintre acestea au fost de aur.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro